HAHAHAHA


Min nya idol på tjuvlyssnat.se:

(Två expediter står bakom disken och pratar.)
Expedit 1: Det kom precis en kille och köpte 31 stycken likadana tröjor, och jag var ju bara tvungen att fråga vad han skulle ha dem till och då svarade han bara "orka tvätta"!


En helt sjuk blogg om min underbara värld

http://fastighetsmaklaren.blogspot.com/

HAHAHA


Med risk för att aldrig mer få prata med Jossa och Korven så publicerar jag nu några väl utvalda bilder från festen förra helgen!!

UNDERBARA

105754-35

105754-36

105754-38

105754-37

*skäms*

Usch vad jag varit dålig på att blogga på sista tiden....vill inte skylla på att jag inte haft tid (klassiskt uttryck som skulle kunna ersättas med "jag tyckte inte det var viktigt nog för att ta tag i") men jag har inte haft det faktiskt! Jag har jobbat som en besatt.....så mycket att mitt magsår kommit tillbaka...suck...så nu mår man illa konstant och är helt uppsvälld i magen! Någon sa till mig i helgen att det var ganska sorligt att jag är 25 år och har magsår......och när man tänker efter så är det faktiskt just det.....jävligt sorgligt!
Men men det går nog över till jul när jag ska åka hem till Skåne och ta hand om mig själv i hela TVÅ veckor......längtar! Denna helgen har jag faktiskt varit ledig hela, dvs lör och sön. Detta var för att jag skulle på dop på söndagen.....det var jätte mysigt.....är jag konstig som älskar sådana tillställningar? Jag tycker det är jätte mysigt att umgås med familj och släkt. Nu var det visserligen inte min släkt utan Johans. Det var Johans systerson som döptes och Johan var gudfar! Jätte mysigt var det iaf och guuud vad jag längtar efter bebis :( Min fucking biologiska klocka tickar som aldrig förr.....

Nu ska jag snart gå och lägga mig och ta en ordentlig vila innan en hektiskt jobbvecka.....nästa helg bär det av till Skåne och min kära mor som fyller 50 år!!

Håll ut snart ska jag lägga upp bilderna från min sjuuuuka helg när Jossa och Korven var på besök! Det blir alltid galet med dom i närheten HAHAHA

Fy fan fy fan fy fan

Idag har det varit det värsta ovädret här i Stockholm....Igår var det barmark och flera plusgrader....idag när jag vaknade så snöade det!!!
Eftersom jag har en grymt liten bil som inte väger något och sommardäck så var min första tanken Åh Nej!! Men jag kämpade på och kom till jobbet utan problem......men sen....när jag skulle hem hade det snöat på ordentligt!! Jag körde sakta och lugnt mot motorvägen och det var heeelt sjukt! Det var värsta hockeyrinken på vägen....jag var vid en rondell när jag upptäckte hur halt det var, jag störtade rakt igenom rondellen som om jag inte ens försökte bromsa.....skakigt tog jag mig till närmsta parkering....
Jag, Petra o Fia tog pendeltåget (eftersom bussarna inte heller kunde köra) och blev sittandes på det i över en timme!!! Det tog mig över två timmar att ta mig hem!
Men jag var lyckligt lottad.....min kollega satt i kö på motorvägen i tre timmar på en sträcka som normalt tar 10 minuter....det var fullständig kaos! Alla krockade och snurrade.....folk gick ur bilarna för att hjälpa varnadra att putta på bilarna!
Min andra vän Alex blev sittandes på centralbron i över en timme.....folk kunde inte ta sig över....när han väl kom där ifrån fasnade han i en backe...han kom inte upp och försökte i en halvtimme!
Med andra ord....helt galet överallt!!! Ambulans kom inte fram.....bilar krockade överallt.....all kollektivtrafik helt lamslagen!

SJUKT!

Imorgon ska jag sätta på vinterdäck....undra om jag är den enda som tänker så :))))