Fullspäckad helg!!

Vilken toppenhelg jag haft!!
Började fredagen med lite "fest" hemma hos Anna. Vi var ett gäng tjejer som skulle spela lite spel....det slutade med galen kareoke a lá girls only, massor med drinkar och en mycket galen kväll på
solidaritet.
Ojojojoj....vad fulla vi vart! Men kul hade vi.....
Raglade hemåt vid 4 tiden och stupade i säng för att vakna igen några timmar senare av telefonen och en pojkvän som tjoar att jag måste gå upp för vi ska till Tom Tit! Just det tänkte jag med en sprängande huvudvärk och tackade min lyckliga sjärna att jag fortfarande var så full att jag inte mådde dåligt! Rusade iväg...köpte frukost macka och en stooor Latte!

Väl på Tom tit hade vi jätte roligt!!! Gud vad mycket sjuka saker det fanns där....

Som den här fläkten som visade hur hårt det blåste vid svår storm......


105754-24

Nathalie och Celine väger så lite så dom blåste nästan bort!

På kvällen var vi ute o käkade ett helt gäng! Henke och Melissa var nämligen i stan så vi passade på....kul att träffa alla gamla klasskompisar. Det blir så sällan nu för tiden när alla jobbar alltid!


Murphys lag

För ett tag sedan nämnde någon för mig uttrycket Murphys lag...... Kände igen det men kunde inte minnas var det var.......när jag fick det förklarat för mig så föll att på plats!
Det är ju precis denna lag jag fått äran att styras under....perfekt verkligen. Så många gånger i mitt liv som jag tänkt fan vad allt suger, varför just jag.....och massa annat trams....det har ju varit Murphys lag, all a long!
Nu har jag ju något att skylla på......om allt går åt helvete och man undrar varför just jag?!

Enkelt......Murphys lag!!!

Stort tack till denna vänliga själ.......tack för infon!

Ett litet steg för människan ett stort steg för mänskiligheten

Idag har jag nått två milstolpar (heter det så?!) i mitt liv!

Första milstolpen:
Jag har sett hela första säsongen av Gilmore Girls......låt mig förtydliga... Detta innebär 19 st avsnitt á 1 timme. Jag mottog denna underbara dvd box i helgen!!! Detta innebär att jag varje ledig sekund sedan dess har suttit klistrad framför tv:n med ett litet avbrott för det aktuella avsnittet av Gilmore Girls på tv i tisdags :D
Så låt mig tänka.....vad innebär då detta stora steg? Jo nämligen:
1. Jag kan nu börja fungera normalt igen, svara i telefonen och inte referera varje händelse i mitt liv till något som hänt i serien!
2. Min stadigt växande hög av disk i köket kan nu tas i tu med.......

Andra milstolpen:
Jag har äntligen tagit sista pingvin pastillen ut min pingvin burk! Jag började helt ärligt tvivla på om skiten fyllde på sig själv när jag sov sött i min säng. Jag blev stolt ägare till denna mastodont pingvin burk i juli 2006.....sedan dess har jag ätit stadigt ur denna i stort sett varje dag. Med god hjälp av mina vänner...eloge till er :D Förresten nämnde jag att den innehöll 800 g svart synd......förstå 800g, 0,8 kilo lakrits!!!!! 
Denna milstolpe innebär:
1. Jag kan sluta gå upp i vikt av all socker....vem sa att lakrits var bra?!?
2. Jag kommer sluta må illa varje kväll av "impulsivt" tvångsätande.......

105754-22

(bildbevis)

Nu kommer jag inte äta lakrits på ett bra tag! Är faktiskt tveksam till om jag ens klarar av att se en pingvin...
 


Aliansen

Ja då är det klart! Regeringsskifte ooch en big slam seger till Moderaterna. Äntligen!!!!!
Idag är jag en stolt moderat! Heja Reinfeld......och Olofsson, Hägglund, Lejonborg!
 Det ska bli så härligt att se vad som händer med Sverige nu!
Såååå skönt att bli av med den självgoda översittande manskrisen Göran Persson. Må han gå ett plågsam karrärsnederlag tillmötes!

Det går bra för Sverige! :D


Suck...

Idag när jag kom hem från en lång dag på jobbet så hittar jag till min stora glädje en liten lapp på mitt hall golv.......paket att hämta på posten.......JAAA min Gilmore Girls dvd box har äntligen kommit! Jag greppar lappen och går ömsom springer till Lolas tobak & spel......Jag köper på mig lite god mat och skyndar hem igen medans jag fantiserar om en fredag framför tv:n. Jag stiger in i lägenheten och ungefär samtidigt som jag stänger dörren inser jag.......jag har ju ingen DVD spelare.......aaaarrrgggghhhhh!!!
Varför ska jag vara så tankspridd?? Men en god sak förde denna dag med sig...imorgon kommer det första jag gör nämligen va att åka och köpa en DVD spelare!

Skåne - Kristianstad - Åhus

Jag har hemlängtan idag!! Jag saknar mina underbara vänner och min underbara familj!! Mina systrar..... Jennie är gravid och jag har knappt sett henne :(         *gråt*
Varför ska man fucking jävla bajs jobba varendaste söndag!!!! Skit.....det är det värsta med detta jobbet....alla söndagar som gör att jag aldrig får hälsa på min familj!!!
Sist jag såg dom var i juli.....i juli!!!!!!!!
Får gå in på Grand's hemsida och titta på mingelbilder från utekvällarna så jag stillar min abstinens!

Tjuvlyssnat

Kille 1: Jag fick mig ett ligg igår och idag skickade hon mig ett SMS.
Kille 2: Och?!
Kille 1: Hon skrev "du har glömt sex enkronor på nattduksbordet", jag svarade bara "ok"...
Kille 2: Hon vill nog träffa dig igen.
Kille 1: Jag trodde det också för en en stund senare så kom det ett sms där det stod "Förresten det var bra sex vi hade". Då svarade jag "det var värt varenda öre". Hon skrev inget mer sen...


Sir A Cardley

Min dagens ros går till min underbara vän Alex.......Han är så gullig fastän han är sjukt ärlig, ibland negativ och har som nöje att stressa upp mig (bara för skojs skull). Trots allt det så är han sååå bra.....han lyssnar tålmodigt på mig när jag behöver prata, skäller på mig när jag är löjlig (ibland behöver man höra sanningen) och får mig att må lite bättre när inte allt är som det ska. Dessutom har vi sjukt roligt tillsammans som på kräftskivan när vi trängdes i en extrasäng och sjöng (läs skrek) till Robbie Williams "Make me pure" och försökte övertyga varandra att vi kunde texten! Så tack och puss till honom! 

105754-21

Ps. Dessutom vet han precis hur jag vill ha mitt kaffe......  :D

Alla ljuger....

.....och ur kaoset talade en röst till mig och sa ´Le och var glad, ty det kunde vara värre´. Och jag log var glad och det blev värre.


JAG

Dagens och bloggens absolut första ris går till mig!! Jag är så jävla trött på mig själv! Kan man typ göra slut med sig själv?? Någon som vet hur man gör i så fall :D
Nej allvarligt skärpning till mig! Ta tag i ditt liv och sluta gnäll så förbannat och framförallt sluta reta dig på allt o se det positiva i saker........

Tv junkie jag?!

Idag är den bästa tv dagen på hela veckan!! Jag och Anna ska träffas hemma hos mig....som alltid....och titta på alla tisdagens klassiska program. KL. 20.00 börjar det! Gilmore Girls (bästa någonsin....har du inte sett det? GÖR DET), Desperate housewifes (vem vill inte vara en desperat hemmafru av den här kalibern?!), Joey (inte lika bra som vänner men MYCKET bättre än inget vänner alls) och sist Christine (en nykomling som växer för varje avsnitt)

105754-19105754-18105754-17105754-20

Måste gå och köpa....chips....godis och massa cola light!!!!


John Tucker must die

Igår hade jag en supermysig kväll!! Jag och min kära vän Anna bestämde att vi skulle hitta på något eller rättare sagt jag ringde Anna och sa: Anna vi ska hitta på något ikväll jag är sjukt uttråkad. Sag o gjort!
Eftersom Anna just nu är världens fattigaste och jag är en allmänt dålig kompis så fick denna kvällen bli min födelsedagspresent till henne (notera att hennes fördelsedag var i mitten av juli!!!) anyway.....

Vi inledde kvällen med att gå in till stan i den halv varma sensommarkvällen! Därefter åt vi middag på mitt bästaste ställe som heter Wokhouse o ligger på Regeringsgatan. Där satt vi o snackade skit.....massa tjejsnack! Sen bar det av till bion där vi skulle se en av mig egenhändigt vald film :)
John Tucker must die tror Anna är en av dom få som står ut med mina chick flicks :)))) Men guuuud vad snygg John Tucker var!!!!!! O guuuud vad jag tyckte filmen var bra....en riktigt må bra film som man är lite kär i när man går därifrån......

105754-14

Det är samma kille som var trädgårdsmästare i Desperate housewifes och som Garbirella strulade runt med!!
Jesse Metcalfe........vilken kille :P


Nu ska jag återgå till mitt drömmande!!

Söndags shopping

Idag var jag i stan o shoppade gick runt lite i affärer för att födriva min söndag och lätta lite på min söndagsångest......jag gick in på MQ i gallerian utan större förhoppningar (tycker att MQ har blivit lite tris o tråkigt på sista tiden) men blev glatt överraskad. Massa nya kläder och lite nya roliga märken. Jag gick runt ett tag och plötsligt så uppenbarar sig jackan med stort J......underbar och allt vad man kunnat drömma om. Lite sjömansaktig fast ändå inte märket är Bruuns Bazaar. Den fick det bli....hade nästan börjat tvivla på om jag skulle hitta någon så det var bara att slå till, sen blev det lite annat smått o gott från MQ!! 

Kräftskiva!!

Då hade det äntligen blivit dax för kräftskivan jag planerat i två veckor! Vi firade ute på Johans lantställe på Djurö. Ett underbart ställe som gjort för fester....


105754-9

Över tjugo underbara människor hade samlats för att fira med oss och det var ett grymt drag! Massor med snaps, sång, dans och kräftor!!! Riktigt riktigt kul hade vi!

105754-10

Visst var vi snygga i den klassiska hatten?!

105754-11

Massor med dricka var det!

105754-13

Jag, Basse och Simon

105754-12

Johan och Micke


Spa

I torsdags var jag o tog hand om mig själv....... Jag o Johan bokade tid hos Stockholms bästa "spa" eller hussalong eller vad man säger, det heter iaf Anthemis' Hud & Hälsa och dom är helt underbara! Jag gick på ansiktsbehandling Lyx med ögonbrynsplockning och helkroppsmassage det var underbart. Var så stel i mina muskler att jag fick bakläxa att komma tillbaka om 6 veckor på ny massage. Det ska bli mitt nya löfte......att gå på massage och ansiktsbehandling typ var 6 vecka..... Man ska ta hand om sig själv!!

Åhhhh

Åhhhh var inne o surfade lite och hittade denna underbara jacka som jag vill ha!!! Varför var den tvungen att vara så dyr för? Jag som inte hittat någon bra jacka....det är ödet att jag ska ha denna!!

Pricken över i:et hade varit dessa Jessica Simpson skor.....meee want......meee like!!

Tänk om man kunnat vinna en miljon eller två, i så fall.....New York....here I come!

Åhhhhhhh

Åhhhh....satt o surfade lite och hittade den finaste jackan......jag som inte hittat någon jag ville ha innan.....var den bara tvungen att vara så förbaskat dyr?!!??! *gråt* Någon som vill sponsra mig lite?! 

Till jackan som pricken över i:et hade varit Jessica Simpsons underbara egen designade skor.......Meee like.....Meee want!!!! 

Tänk om man vunnit en miljon eller två......New York here I come......

Djurö!

I helgen har jag o Johan varit på Värmdö/Djurö hela helgen och umgåtts med hans syster och hennes familj! Hur underbar som helt....vi grillade och drack gott....... Det är alltid så mysigt där.....man varvar ner o kommer bort från stockholms stressen!

Här är bilder på dom två sötaste tjejerna i världen!

105754-7105754-6


Den här söta varelsen har jag också gullat med.....en lite söt kattunge med namnet Vilda (vilket för övrigt passar mycket bra in på henne). Jag matade henne med grädde hela kvällen så vi blev super bra kompisar :) Mutor funkar alltid!! 

105754-5


Bildbevis

Rolig bild på en rolig kväll....alla var verkligen på topp humör!!


105754-4

Jag som inte festade och gick o la mig vid 1 vaknade av en riktig dums vid halv fem på natten....Johan kom hem o väckte mig med att riva halva köket.....riktigt riktigt full var han!! Tydligen hade han o min kollega David hetsat varandra att dricka Long Island drinkar hela natten.......killar!

Förresten

Är det dumt av mig att känna mig absolut ensammast i hela världen? Antagligen......är nog bara ovan att vara själv i en så stor lägenhet ;) Fast när man tänker efter.....när vänjer man sig då? Har bott här i....*räknar på fingrarna*.....ganska exakt 6 mån......hmmm.... Nej nu ska jag sluta tycka synd om mig själv o gå o sova....imorgon kanske det är en strålande dag!! Puss puss

Sorgligt

Jaha....då ligger man här i soffan.....själv......en fredagskväll kl 00.24!! Sorligt.....men jag har faktiskt hunnit vara ute på galej o hunnit hem igen. Vi (hela kontoret) var på fördrink hemma hos David i hans enorma trea mitt i stan som han bor alldeles ensam i (avundsjuk) fast jag har det bra i min mini tvåa på 40 kvm jag också....he! Efter fördrinken drog vi vidare till Grönan o körde 5 kamp....tjejerna mot killarna!! Killarna vann tyvärr men jag är mycket stolt över mina 360 p på Woody (slå på stockar som sticker upp)!! Sen blev det middag på tyrol (www.tyrol.se) där det var fullt ös med musik, mat och öl! Fast jag drack bara cola.....tänkte göra något radikalt o inte vara bakis en lördag. Undra hur det kommer kännas....hmmm!