Dagens Citat

Dagens citat kommer från mig själv igen, det har blivit väldigt lugnt på citat fronten hos mina vänner sen jag införde Dagens citat. Iaf, citatet föddes på msn när jag satt o beklagade mig till Jakob att jag är trött på att vara singel: 

"Att bråka med någon är bättre än att inte ha någon att bråka med"

Ja SÅ är det faktiskt!!


Äppelpaj

Gjorde världens godaste äppelpaj igår till tjejerna som var henna hos mig på middag. Tog med mig överskottet till kontoret o mina kollegor idag..........o ingen äter........

Nu ska jag äta upp ALLT själv!!!!

Ha

/C

Inte en droppe...

Jag har inte druckit en droppe alkohol på hela helgen.....sjuuukt stolt!! Eller jag drack två glas rött igår men det tycker inte jag räknas......jag skötte ju mig ändå både fredag och lördag som är de tunga dagarna! Jag rekomenderar detta.....ingen ångest på hela dagen än så länge!

Härligt!

Jag...projektledartjejen

Igår var jag och några till hemma hos Niklas o Karin o hade myskväll.  Vi åt mat, drack och spelade spel......Stockholmsspelet! Sjukt roligt spel där man vandrar runt med sin gubbe på alla olika stadsdelar och svarar på frågor om Stockholm. Det är verligen ett riktigt kul spel....en av de roliga detaljerna är gubbarna man går runt med. Det finns allt från lattemamma till stekare......jag valde den tjejen som så mest ut som mig. Jag tittar igenom reglerna o upptäcker att det finns en beskrivning om varje "gubbe" där. Jag hade valt projektledartjejen o beskrivningen var så sjukt klockren med en viss portion självdistans.....hahahhaaaa! Om du läser texten nedan, byter ut Växjö till Kristianstad och Vasastan till Söder and you got my life: 
 
Projektledartjejen
Växjötjejen som via Högskolestudier i Gävle hamnade på mediabyrån i Stockholm. Hon lever storstadslivet; det äts ute, det gås på klubb, det dricks latte, och det gås framförallt på afterwork. Det är SÅ kul! Bostadsrätten i Vasastan är hennes borg. Hon är så nöjd med sin nya fondvägg som hon precis gjort i ordning. Tjejmiddagarna som har intagits här, är fler än invånarantalet i Växjö. Hon har hittat sin plats i livet men vad händer nu, när hon fortfarande är singel och närmar sig 33... De gamla klasskamraternas blickar från senaste juldagsfesten hemma i Växjö bränner fortfarande på näthinnan.

Tjejmiddag på söndag med tennistjejerna.......yes!

/C

Gladiatorerna

Fastnade framför Amerikanska gladiator på fyran....visste inte ens att det programmet fortafarande existerade....men tydligen! Ganska präktigt och ointressant men det var inte därför jag valde att skriva om det....jag ville mest skryta om att jag har sett programledaren Hulk Hogan i verkligheten. Det var en vacker sommardag när jag och tre tjejkompisar rullade in på hotellet i Santa Monica.....det var tider och förövrigt den enda kändis vi såg under hela vår LA-vistelse. O vi som tom köpte en "star map" och åkte runt o tittade på metall grindar.....som sagt....det var tider!

o ja jag har druckit vin idag

/C


Just nu...

...vill jag skrika denna låten i en mick i Annas vardagsrum...like the good old days....


Guess mine is not the first heart broken
My eyes are not the first to cry
I'm not the first to know
There's just no getting over you
You know I'm just a fool whos willing
To sit around and wait for you
But baby can't you see there's nothing left for me to do
I'm hopelessly devoted to you

[Chorus]

But now, there's no where to hide
Since you pushed my love aside
I'm out of my head hopelessly devoted to you
Hopelessly devoted to you
Hopelessly devoted to you

My head is saying fool foget him
My heart is saying don't let go
Hold on to the end that's what I intend to do
I'm hopelessly devoted to you

[Chorus]

/C

Dagens citat...

...kommer från mig själv.....går fram till spegeln och drar i min kjol o säger, högt inför alla på kontoret:

"Jag är så tjock att min kjol veckar sig"

Jättekul enligt alla andra inte så kul för mig

/C


Åtgärder för streetsmarta:

Nu när bostadsmarknaden dör, vi mäklare inte tjänar några pengar och livet är allmänt tung passar jag på att fila på lite bra streetsmarta åtgärder vi kan använda oss av. Kanske till och med ska kontakta Mäklarsamfundet och föreslå att skapa en kurs i ämnet. Då skulle jag vilja ha Bert Karlsson som föreläsare med mottot: När det bjuds på fika ät allt vad du kan, du vet inte när du får fika nästa gång. Här kommer lite matnyttiga tips till alla mäklare ute i landet:

1. När du har visning kom en timme tidigare o passa på att köra en maskin tvätt innan kunderna kommer.

2. Gå på toaletten så ofta du kan hos kunder innan visningarna så du sparar på toalettpappret hemma.

3. Visningsgodis, frukt och citroner kan komma till stor nytta....ät på plats, ta med i väskan möjligheterna flödar. Märker säljaren detta kan du alltid skylla på någon spekulant.

4. Tacka ALDRIG nej när dina kunder vill bjuda på kaffe och fika!

5. Tacka ALDRIG nej när dina nöjda kunder vill bjuda dig på inflyttningsfest/middag/ lunch osv. Se det inte som X antal timmars jobb en fredagskväll utan gratis mat och dryck. Kanske till och med när han som varit lite obehaglig under hela processen bjuder ut dig, så länge du har någon stor stark vän i stand-by läge!

6. Börja lappa själv, då kan du skippa träningskortet och ändå få träning.

7. Tror du verkligen chefen märker och du nallar en gratis bio biljett då och då?

8. Tror du verkligen chefen märker om du nallar ovanligt mycket frukt i fruktskålen, läsk i kylen, kakor i kakburken. Är du riktigt genomtänkt kanske du slipper köpa middag hemma.

9. Tror du verkligen chefen märker om du skulle råka få med dig en toalettrulle då och då?

10. Tacka snällt ja till alla säljare som vill berätta om sin jättebraiga produkt i utbyte mot att de bjuder på lunch.

11. Tacka jag till alla tråkiga föreläsningar och mingelkvällar som anordnas av företaget. Gratis middag och vin är ovärderligt. Kanske till och med ta det steget längre och fylla på en dunk med lite vin o ta med hem?!

12. Var lägligt out-of-cash när lunchen ska hämtas. Tror du kan hålla på ett tag innan någon börjar opponera sig!

Ja möjligheterna är oändliga......tror det här kan vara något! Fler tips att skriva in i kursplanen någon?
 
/C

Familjeterapi

Igår var jag på min första familjeterapi genom tiderna........o jag som inte ens har en kille.....märkligt!

/C

Gjorde ett test på nätet idag...


Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare (yes!), artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.











....men jag blev inte klokare

Det är dags nu....

Jag tycker att det är på tiden att mannen i mitt liv, the one, han med stor H, pappan till mina barn, dyker upp och rider iväg med mig på sin vita springare mot solnedgången.

Sen levde de lyckliga i alla sina dagar!

/C

Rättelse:

Jag skrev i förra inlägget att min familj kommer upp på min födelsedag men som min syster (som inte kommer) var snabb att kommentera så är det ju bara en del av familjen som kommer.......en stor väsentlig del kommer ju inte!! Jennie, David, Ella (min guddotter) och nykläckta Vidar är ju hemma och övar på att vara fyra i familjen istället för tre!

Hon kom med ett bra förslag också......jag åker med familjen hem på söndagen (min födelsedag) och firar den med dom i Skåne istället......faktiskt värt att kalkylera på!

/C

Happy birthday to me

Snart fyller jag år och det innebär alltid timmar/dagar av oroande att min dag inte ska bli så underbar som jag vill. Jag är så sjukt fjantig när det gäller födelsedagar.....jag är som ett barn......längtar till den dagen, vill att allt ska vara perfekt, att det ska vara den viktigaste dagen för alla i min omgivning, jag vill gå runt med en myskänsla hela dagen och bli uppvaktad av alla och några till. Såklart är detta oftast inte så stor grej för min omgivning som jag vill eftersom jag fyller just 27 och inte 5 år..... 

Detta året kommer min familj upp den helgen jag fyller år och det kommer bli helt underbart eftersom jag aldrig får träffa dom!! Vi kommer fira min födelsedag på lördagen men jag fyller på söndagen och här till problemet. Nu är jag jättestressad att min söndag kommer bli jättetråkig :( Då åker ju min familj hem (sorgligt) och jag jobbar (förjävligt). Eftersom typ ingen i sthlm tycker om att hitta på saker på söndagskvällar så är jag livrädd att jag kommer sitta hemma på söndagskvällen alldeles ensammen :( What to do?????? Ska jag ordna en mysig födelsedagsfika för nära o kära?  

Ångest iaf!!


/C


Skönt

Nu behöver jag inte tänka på var jag ska ställa min vas länge.......slog sönder den istället......skönt

Men operation storstädning är nu klar......sådär 3 veckor senare


/C


Dagens citat

Dagen citat är från en tv-serie som jag älskar, det passar min sinnesstämning

"He's the one and I wish he wasn't "

Vad hände...

.....har det gått en timme och har jag lagt den på att titta på ett program om nakna människor som spelar tennis och golf nakna......allvarligt?!

Det är en timme av mitt liv jag aldrig får tillbaka.....

/C

Fullspäckad helg...

Har inte bloggat på hela helgen men har helt ärligt inte varit alls sugen på det.....av flera olika anledningar har jag försökt hålla mig så långt från lägenheten och allt vad det innebär.....men iaf en liten kort resumé över helgen:

Fredag efter jobbet åkte jag, sen som vanligt, till Norra Bantorget och en fotostudio som ligger där. Där mötte jag upp Anette, hennes kusin och hennes kompis. Vi blev sminkade av en make-up artist och blev fotograferade av en jätteduktig fotograf. Det var riktigt kul och det blev massa bra bilder.....på alla utom mig då förstås. Sen gick vi till East och åt middag och drack vin! Jag var sjuuukt duktig och åkte hem ganska tidigt, vilket inte var så uppskattat av Anna som tyckte jag skulle åka till Eken där hon o Niklas satt och drack.
 
Lördagen gick i sportens tecken igen!! Dodgeball turnering med Balcony Club Dodgeball Crew igen och denna gången vann vi till och med 2 matcher (!!!!!) vilket resulterade i en fjärde plats av totalt nio lag. Grym insats! I pauserna spelade vi basket........I like......alot!

Söndag blev det fullt med jobb. Efter jobbet fick jag gasa direkt till tennisträningen. Jag måste konstatera att tennisen är mitt
Afrodisiakum, jag blir så sjukt lycklig av att spela!! Det börjar släppa lite nu och jag känner att jag blir bättre o bättre för varje gång! Nu har det börja lossna med backhanden den går rakt fram istället för rakt upp i taket!! På kvällen var jag (hör och häpna) på dejt.......det är på tiden tycker jag......varit singel i nästan exakt ett år nu! Måste ta tag i det här nu så jag inte dör en gammal nucka med 12 katter!

/C 

okej....

Vi har städveckor efter ett rullande schema på jobbet.......förra veckan var det chefens vecka och hon var sjuk onsdag och bortrest tors-fred. Jag tog på mig hennes roll, städade, tömde diskmaskinen, fyllde diskmaskinen, torkade bord osv.....duktig medarbetare som man är. När jag hade gjort allt det så var det bara att slänga soporna kvar....jag frågar min kära vän och kollega Alex om han kan ta dom eftersom han ändå var på väg hem (kl. 3 en fredag) varpå han tittar på mig och säger lugn:

"Jag gör inte sopor"

Vänder sig om o går......kvar stod jag något förvånad.....

/C

åhhhhh

Inatt läste jag ut boken Allt för min syster.....fick låna den av Anna "Den är jättebra du måste läsa den"

Åh herregud......kl 1 inatt låg jag o stooooorgrät och kunde inte sluta......helt sjukt!!!!



Vänner

Ligger framför tv:n o tittar på Vänner och har sjukt dålig samvete att jag inte städar klart lägenheten istället.

Men vem kan motstå: 

Joey
: Does anyone have a coat hanger?
Chandler: I do! No, wait, I took it out of my shirt when I got dressed this morning.


Rachel: Oh please, you guys can pee standing up.
Chandler: We can? Ok, I'm trying that.


David: Why did Phoebe break up with Mike?
Chandler: Because his penis was too big.


Joey: Maybe we can lure them out. Do you know any bird calls?
Chandler: Yes, cause I'm quite the woodsman!


Chandler: He ate my last stick of gum, so I killed him. Do you think that was wrong?


Monica: You guys haven't gotten your presents yet? Tomorrow's Christmas Eve, what are you gonna do?
Chandler: Don't you have to be Claymation to say stuff like that?


Monica: I don't know. I mean, I guess having sex in front of a baby isn't so...
Chandler: Horrifying? Scarring? Something people go to jail for?


Chandler: I got her machine.
Joey: Her answering machine?
Chandler: No, interestingly enough her leaf-blower picked up.

Och så det bästa.......he's her lobster!!

Karlbergsslott

Igår var jag och Anette E ute och gick en lång runda runt karlbergskanalen efter jobbet och vi gick förbi den här byggnaden! Vilka minnen!! Tjejer kommer ni ihåg??? Uttryck som "låt bara som en hund" (typ), "Härmed anhåller ............ om rätt att kissa" (typ) och "måla båten blå" snurrade i mitt huvud.

Eller när Anette L får syn på kungen på grusplanen och skriker "Hej kungen" samtidigt som hon vinkar med hela kroppen!

Eller när Kajsa letar en gardin att hångla bakom och lyckas välja den där Anette redan står o hånglar.

Och tyvärr måste jag meddela er att byggnaden fortfarande är vit.....sorligt......den var så fint när den var gul!



/C

Vad hände?!?

Mina STORA idoler när jag var liten (tycke nog mest om dom för att det var vuxet o coolt....ja så ung är jag) men när jag ser den här bliden kan jag inte låta bli att undra......hur tänkte jag egentligen?????




Kommer inte ens ihåg vem det var jag var "kär" i.......just nu känns det overkligt att jag var "kär" i någon av dom! 
SÅHÄR ser de ut idag (!!).......se o häpna........de kammade till sig ganska ordentligt tycker jag......




Jag gillar han i mitten (kan ej namnet) lite ruffsigt hår och sådär manligt sliten i ansiktet, finns för få om dom! 

Ja hur jag nu kom in på det här vet jag inte skulle bara säga att deras
nya låt med Ne-Yo är riktigt bra!

/C

Vardagslyx

Jag har bestämt mig.....jag ska börja ta bättre hand om mig själv! Från och med nu ska det vardagslyxas som bara den!! Det blir tända ljus på kvällarna (kanske till och med på balkongen), det ska vara rent o snyggt hela tiden (vilken dröm...just dröm), ljuset ska dimmas (inget mer titta på tv i strålkastarljus), det ska läggas ansiktsmaskar, packas in hår, drickas te i mängder och lagas nyttig mat!! Inleder det hela med en städning a´la stoooooooorstädning!!!

...och total ignorera det faktum att jag är en vän mindre....hmmmff



Dodgeball open 2008

Vill du kasta en boll på en vuxen människa till hundra rösters jubel?
Vill du lyfta pokaler och bada i champagne?
Anmäl ditt lag till Stockholm Dodgeball Open - Sveriges första, största och snyggaste dodgeballturnering.
Du känner igen dodgeball från film och gympa. Sju bollar. Två lag. En segrare.
Ben Stiller har spelat det. Nu är det din tur. Ring dina vänner, ring dina fiender och utmana Lords of Dodgetown, Red Stripe Warriors och resten av Sveriges dodgeballelit om titeln Kings 'n' Queens of the Cage!
Det kan bli ni som ligger längst ner i TV-puckshögen och vrålar "SM-guld, SM-guld, SM-guld"
Have you got the balls?

O det hade vi......blev inbjuden att vara en del av det nybildade laget Balcony Club Dodgeball Crew.......vi var sjukt snygga och sjukt dåliga :) Men fuck vad kul vi hade!!!

Dodgeball Open 2009....då jävlar!!





Lagfoto 2008-09-13










Saker jag önskar att jag visste, Del 3

Killar med känslomässig dyselexi är INGENTING för mig!

Sms-lexikon

Jag är dålig på att skicka sms! Jag är för lat.....alla pratar om att man skickar pinsama ångestframkallade fyllesms....inte jag.....jag ringer (!) istället......oftast (av någon konstig anledning) svarar inte personen jag ringer till.....ger jag mig då? Nej då PRATAR jag in ett meddelande i röstbrevlådan istället......herregud!

Har ett minne att jag en blöt kväll på västkusten i somras går ut för att ringa till min vän Alex. Vad jag ville vet jag inte nu men det var säkert något viktigt....jätteviktigt. Jag minns också att han inte svarade och jag traditionsenligt lämnade ett röstmeddelande......något jag också minns är att jag pratade så länge att inspelingstiden tog slut!!! Herregud! Men iaf:

Varför orkar vi skicka SMS?

Att bokstav för bokstav knacka fram ett meddelande på telefonens pyttesmå tangenter är definitivt inte enkelt eller ett logiskt beteende. Hade man gjort en enkel test innan tjänsten utvecklats, hade säkert hela idén sågats totalt. Ändå är sms en jättesuccé. Inte nog med att det är jobbigt det är sjukt lätt att missförstå och det finns massor med sätt att tolka sms på.

Därför tänkte jag ge mig på ett litet sms-lexikon (jag tar gärna emot flera analyser!):

1. Om du skickar 10 sms till tjejen du dejtar och avslutar dem med puss och sen avslutar det 11:e med kram så betyder det Fuck You.

2. Svarar du på ett sms från tjejen du dejtar UTAN att ställa en fråga tillbaka tar vi också det som Fuck You. 

3. Svarar du på ett sms från tjejen du dejtar genom att skriva en mening och inte ens använda punkt så tar vi även det som Fuck You.

4. Om vi svarar på ert sms utan att sätta punkt så är vi sura.

5. Man kan göra för många smileys!!

6. All fortsättning på ett Hej är mycket uppskattat...typ hej vännen, hej tjejen, hej sötnos osv.

7. Killar är enkla varelser...alla tjejer vet att om du börjar sms:et med en fråga så får du i stort sett aldrig ett svar...om du vill ha ett svar bör du alltid avsluta med frågan.

8. Skriver du mer än två frågor i samma sms till en kille, räkna bara att få svar på en fråga om ens det.....killen kan bli så förrvirrad att ha inte svarar på någon.

9. All form av stor bokstav, punkter, utropstecken osv. visar att du lagt tid på sms:et = väldigt uppskattat.....med andra ord sms fullt med T9-felstavningar är inte bra.

Och avslutningsvis......det är alltid lättare att skicka sms till någon man inte är så intresserad av eftersom ett uteblivet svar inte får vår värld att falla i bitar.......så bakom många av sms:en DU får finns det någon som redan har halva inne.

Mkt....

...stolt-fd-nästan-moster (väldigt långsökt men hey jag är stolt).....till världens vackraste tjejer!!!







Notting Hill

Idag är det strålande sol och sådär lite höstkallt......mycket mysigt!
Får mig att drömma mig bort till djurgården.......det är söndag, jag o en mycket snygg kille går och håller varandra i handen, jag sparkar lite föstrött bland löven, han säger något roligt och jag skrattar till, lutar mig mot honom och han lägger armen om mig. Vi tar en paus på cafét i den där gamla byggnaden och dricker var sin te och värmer våra händer på koppen. Jag har på mig ett par snygga jeans, en stor mysig kofta och en stor mössa. Jag har rosiga kinder och glänsande hår han har ruffsigt mörkt hår och stålande ögon. Tillslut sätter vi oss på en parkbänk i eftermiddagssolen och jag lägger mig med huvudet i hans knä......i bakgrunden spelar någon "When you say nothing at all" med Ronan Keating.......kanske stryker jag handen över kulan på magen (!?)......erhhm.....

.....det är nog läge att sluta titta på romantiska komedier.......
 

/C

idolvinnare 2008

Anna Bergendahl........jag säger bara HERREGUD.....jag fick tårar i ögonen!

Jag = förrvirrad

Jag kan vara väldigt tankspridd och inte nog med det så är jag fantastiskt morgontrött dessutom.

Jag hade två grannar som bodde en trappa ovanför mig som hade två barn (med en fantastisk kärlekshistoria, men det är en helt annan berättelse). De gick alltid hemmifrån på morgonen ungefär samtidigt som jag. Eftersom de hade två barn så tog hela gå-ner-för-trappan processen ganska lång tid. Jag är då som värst förvirrad på morgonen, så vissa dagar hann jag springa fram och tillbaka i trappan för att hämta något jag glömt (matlåda, bilnyckel, mobilen osv) flera gånger innan de nått hela vägen ner för trappan. Vilket upplevdes som väldigt komiskt i deras ögon, de hade alltid någon klämkäck kommentar när jag sprang förbi och jag svarade oftast på samma klämkäcka sätt "Det man inte har i huvudet får man ha i benen (stort leende)"  Dom har flyttat nu av anledningar jag ej känner till.......idag saknade jag dom:

Hade kommit hela vägen ner till bilen när jag upptäckte att jag hade satt på mig tröjan bakofram OCH utochin!!

/C

Humor när den är som bäst

Marge: Homer what are you doing?

Homer (from the basement): Nothing I'm just washing my fat guy cap!
 



Jag och några till från gymnasiet vet vad jag menar och skrattar högt :D

/C

SAS Masters

Berättade jag att vi träffade Parnevik på golfen för några veckorsedan?! 









Denna bilden skickade jag till vår vän Håkan och fick svaret:

"Sjukt jävla bögigt!!"

Jag är sjukt less idag, så..............du vet vem du är!


Drömmar

Har storstädning i min lägenhet idag....tyckte det var en bra idé att göra en tråkig ångest måndag ännu tråkigare o mer ångestfylld. Än så länge har jag lyckats stöka upp en massa och organisera in alla mina lösa DVD-skivor i rätt fodral. Jag fastnade strax efter det i hyllan under där jag förvarar alla mina fotoalbum. Mellan albumen hittade jag en gammal Mina Vänner-bok.....ni vet den där vuxenvarianten. Jag fick den när jag fyllde 22 av mina klasskompisar, alltså den 19 oktober 2003. På den tiden var jag fruktansvärt och slemmigt nykär, läste andra året på fastighetmäklarprogrammet och livet bestod av att festa, plugga och njuta och samtidigt göra av med så lite pengar som möjligt.

Vi hade stora drömmar också, allihopa, livet låg framför oss. Sitter nu o läser allas svar och passande nog var en av frågorna i denna bok "Vad gör du om fem år?", fem år har gått o jag kan ju inte annat än att publicera drömmarna och jämföra med verkligheten (så på förhand förlåt för uthängningen):

Jennie (min syster) skrev: Pluggar Arkeologi och bor i Lund. (Detta stämde ganska bra om hon valt att fortsätta i den banan dock valde hon att bli vuxen skaffa barn (nr 2 på väg), köpa hus och vara förlovad)

Johan H (min dåvarande pojkvän) skrev: Har hus, fru och barn (Idag har han ganska nyligen tagit steget att flytta från hyresrätten och satsa på en bostadsrätt (mini 2:a), singel o så vitt jag vet inga barn, kan kanske till viss del vara mitt fel men vi drömde stort iaf)

Anna H (min kära vän här i sthlm) skrev: Bor i Stockholm och jobbar för fullt som mäklare (stämmer på pricken....imponerande!!)

Josefin P (min underbara barndomsvän) skev: (fast jag tror jag skrev hela hennes på fyllan o bestämde hennes svar) Bor kvar i min tvåa på söder och super som aldrig förr (o ja JAG hade rätt HAHA eller hur?!)

Kajsa S (min underbara barndomsvän) skrev: Bor på en ranch i Texas och har det bra med en cowboy (nja.....om du inte kallar din etta för ranch och George som hänger på väggen för cowboy)

Håkan (klasskompis från Malmö) skrev: Lever inte längre (Jo det gör han synd att han inte uppfyllt sina drömmar....eller?!?!)

Niklas H (kär vän här i sthlm) skrev: har två barn, fet lön, egen firma och ett feting jobb (jobbet stämmer, egen företagare stämmer, fet lön stämmer....två barn stämmer INTE....men gift är han!)

 Ja drömmar är väl underbara :) nu ska jag återgå till städandet!!

/C

Trött men ändå utvilad

.......det har varit en bra natt inatt.......


Saker jag önskade att jag visste, Del 2

Säg aldrig till en snickare "Ring när du är klar med jobbet"...........BOKA alltid en tid!

Jag känner mig lurad!

trött

Vaknade för en stund sedan vilket innebär att jag sovit i över 12 timmar inatt! men igår var jag väldigt trasig efter Kräftskivan så det känns ändå ganska okej.

O ja kräftskivan vilken underbar fest.....jag hade precis dragit på mig min snygga men "landet" inspirerade outfit när jag går ut i vardagsrummet, slår upp blicken o tittar rakt in i ögonen på honom.....killen jag ska gifta mig med......jag kände det dirket och han likså. Vi satte oss vi bordet och han matade mig med kräfor hela kvällen. Som en riktigt man skalade dom o gav mig bara stjärten (kräftans filé). Vi fnittrade försiktigt och kunde inte slita blicken från varandra. På natten går vi ut på altanen och dansar tätt intill varandra till Linonel Ritchies "Stuck on you". Det är en stjärnklar natt, varmt men ändå svalt och han viskar försiktigt i mitt öra, "du är underbar, jag tror att jag älskar dig"

Sen.....knackar det på min axel och där står rödluvan.....helt jävla otroligt!

Sa jag att jag sovit i 12 timmar?

Kräftskiva - Yes!

Nu ska jag åka till skärgården för en mycket trevlig kräftskiva!!

Samma gäng som från midsommar så det kan inte bli annat än mkt bra!



En liten inblick...

....i två mycket sjuka tjejers liv.....en natt i stockholm!




Do It Like a Retard!

Sjukt rolig lek som numera är min absoluta favorit på alla fester för all framtid.....do it like a retard!

Instruktioner:
Du laddar kameran och håller upp den, beredd att fotografera. Placerar en väl utvald vän/ovän (fritt val) framför kameran och säger åt denna att:

1. Slappna av i hela ansiktet, ögon, mun, kinder, nacke osv.
2. Skaka huvudet mycket snabbt från höger till vänster (tips: ju mer inlevelse desto bättre)

Sen är det bara att plåta.....jag garanterar en skrattfest utan dess like!! Dock bör jag utfärda en liten varning då offret kan bli mycket upprörd när du någon dag senare lägger upp dessa bilder på Facebook (eller liknande)...tro mig! (Detta är också anledningen att ni bara får se 3 arbetsprover istället för fem)

Här nedan kommer lite arbetsprover:





(Anna Heiroth)



(Melissa Mahan)




(o sist men inte minst....(trumvirvel).......JAG)


Puuuhhhhhh

X antal timmar senare, en arbetsskada i ryggen och några småutbrott (som för övrigt upplevdes som väldigt humoristiska av mina kollegor) är jag nu klar med godisutskicken.....eller nästan iallafall!



När vi försökte ha ett liv

Jag o Anna försökte oss på att ha ett liv en kväll i förra veckan.....vi åkte till IKEA för att titta på sängar osv till Annas nya lägenhet! Vi kom dit sjuuuukt sen typ en halvtimme innan de stängde för att vi båda hade mycket att göra på jobbet. Iaf vi hittade till sängavdelningen men ungefär samtidigt började våra telefoner att ringa. Så vi låg i var sin säng o pratade i telefon till de ropade ut att det var 5 minuter kvar till stängning. Då hade vi så bråttom så vi fick gå alla genvägar och missade ALLT det roliga!

Det är inte lätt att vara fastighetsmäklare!


Arbetsuppgifter

Sitter på kontoret och har lite tråkigt......vi håller på med en liten speciell marknadsföringsidé som kräver lite jobb. Jag håller på att fördela rosa godis i små celofan (stavning?) påsar, jag knyter ihop dem med ett rosa band och en lapp med SkandiaMäklarnas nya logga och en liten text: Smakprov på vår nya profil. Fint eller hur!!

Tyvärr så tillämpar jag metoden en till mig....en till påsen så nu börjar jag må illa

:(



Saker jag önskar att jag visste, del 1

Det är farligt att dansa i ballerinas på Lounge i Göteborg......jag har värdens största blåmärke på foten som är helt svart nere vid tårna efter att blivit stämplad av en dödlig stilettklack!

Proffsfotograf




Det kan vara väldigt vackert i Göteborg, det är bra att man inte ser att byggnaderna på andra sidan är Statoiltankar fyllda till bredden med bensin OCH när jag ändå håller på:

Visste ni att det rosa fina ljuset som uppstår när solen går ner beror på avgaser?!


Träningsvärk

Jag glömde stretcha efter tennisen i söndags.....aj

På lunchen igår sa min sk "vän"

"Det ser ut som du har en tennisboll i rumpan"

........okej...........

Dagens citat

Fortsättning på dagen citat:

"Alltså ibland glömmer jag bort att jag är rökare och när jag kommer på det blir jag så himla glad......att man har nått att göra liksom"

Helt. Jävla. Underbart.

Korven

En bild på Korven vi ett helt annat ganska sent o luddigt tillfälle



Provtur

Idag kom Korven till mig......nej.....det är en söt tjej som är lång o smal.....det är en lång historia till hennes smeknamn!! Iallafall hon ska gå på kurs här i storstaden och ska bo hos mig. Väldigt trevligt att kunna förena nytta med nöje....

Men till saken.....Korven tycker det är väldigt läskigt att åka tunnelbana....det brukar inte gå så bra när hon försöker heller så hon var väldigt nervös inför sin resa från söder till östermalm imorgonbitti



ikväll ha vi hittat en linjebuss hon kan ta OCH provåkt hela resan från söder till östermalm....plus att vi gick hela vägen fram till huset och tittade in genom entrén o såg receptionen.......nu är hon ganska lugn

....typ....

varför

Varför envisas jag med att kolla mitt konto varje måndag?! Varför kan jag inte bara lära mig att jag inte vill veta saldot en måndag.....den värsta dagen av alla!

Blääääääääääää

Skrattet som fastnade i halsen

Jag fick ett meddelande från min syster när vi landade med planet i fredags "Nu vill jag veta vad kantereller heter på engelska"  Jag ställde frågan till mina medresenärer och ingen visste däremot hade en av dom hör en passagerare bakom oss säga för sig själv "chantarelle" vilket vi ägnade hela helgen att skratta åt. Vi tyckte det var sjukt komiskt då det lät helt förjävligt och att det faktsikt hette så slog oss aldrig. Så nu vill jag bara säga.....vi skrattade helt i onödan:


 Översättning av: kantarell

Pixel
Svenskt uppslagsord
kantarell kantarellen kantareller subst.
matsvampen Cantharellus cibarius
se bildtema 24
Engelsk översättning
chanterelle


Förlåt passagerare på plats 26F