Hej gumman!

Varför älskar jag att bli kallad för gumman??? Är jag konstig......
Det är det bästa jag vet när killar säger gumman till mig, jag tycker om alla mina vänner som säger det och jag säger det själv till mina underbara vänner....

Kanske har jag någon erfarenhet av detta ordet gömt långt bak i mitt undermedvetna......eller tycker om att vara en liten gumma helt enkelt :)

Liten konstigt är det allt......

Åh Kajsa...

...kommer du ihåg?!?!?!?!

http://www.forever21.com

Jag saknar och vill tillbaka och prova tusentals toppar flera gånger om i flera timmar som vi alltid gjorde när vi var där!!!

Me want....me like

Jag vill till USA nuuuuuuuuu

Bilar!

Här kommer en bild på min fina bil från min och Johans mysiga lördag. Vi åkte min bil till Årsta Havsbad med en välutrustad picknik korg och varsin bok. Där låg vi o solade o tog det lugnt hela dagen!! 


image86

På eftermiddagen hämtade vi min gamla bil och tvättade och städade den så den glänste.....så nu ligger den på blocket....lite sorgligt men men.....

http://www.blocket.se/vi/12104835.htm?ca=11_s

Jag har köpt ny bil!!!!

Igår köpte jag en ny bil......en underbar Peugeot 206 cc..................och för den som inte vet står cc för cab!!!
En helt underbar bil som är exakt 11 månader gammal och har en fin mörkgrå färg och inte en enda skråma i lacken........gud vad den är fin!! Min lilla bäbis....

Jag har velat ha en sådan bil i flera år känns det som.....

Det enda tråkiga med detta är att jag måste sälja min gamla bil och jag kommer sakna den jätte mycket :( Är det ornormalt att typ få dåligt samvete för att man inte ger sin gamla bil uppmärksamhet och låter den stå helt ensam i ett öde garage?! För det har jag :( min söta lilla guldfisk.......du kommer bli saknad!

Fast jag måste erkänna att det kändes riktigt bra i dag när jag körde genom Stockholm, nercabat med stekande sol och stereon på hög volym! B) 

Gud vad snygga vi blev!

För ett tag sedan...typ en vecka sedan hade jag, Madde, Anna och Lisa en riktigt underbar tjejdag/kväll.

Jag hade fått ett erbjudande att ta med mig några tjejer till ett ställe som heter The Studio där vi skulle bli sminkade av make-up artist och fotograferade av fotograf....allt helt gratis!!! Det gick ju inte att tacka nej till så som sagt för en vecka sedan var vi där....ett litet men naggande gott tjejgäng. Laddade och redo för total förändring till modell (in our dreams) steg vi in i denna studio....efter lite väntan påbörjades sminkningen.....efter det var det dax att ta på sig sina noga utvalda kläder!!

Sen fotades det som bara den....vi slussades mellan olika bakgrunder, olika outfitts och fick order om att le/inte le/titta in i kameran/titta bort från kameran osv. Självklart varvades denna action med lite vin att lugna nerverna med. 

När fotograferingen var över så var det dax att (ve och fasa) titta på alla bilderna....självklart blev jag dålig på alla bilder medans alla andra blev jätte bra på sina och självklart tyckte alla så om sina egna bilder :)
Vi köpte på oss några väl utvalda bilder.....se nedan för ytterligare urval....bara för er!

Efter fotograferingen gick vi och åt på en jätte mysig restaurang på Östermalmstorg och skålade i champagne för att senare åka hem till Jakob och avsluta en riktigt bra dag med lite Eurovision Song Contest!



NÅGRA AV LISAS BILDER:

105754-85105754-84105754-83

NÅGRA AV MADDES BILDER:

105754-82105754-81105754-80

NÅGRA AV MINA BILDER:

105754-79105754-77105754-76

HELA GÄNGET:

 105754-78

Och för den som undrar var den fjärde tjejens bilder är......så har jag inte fått tag på dom än så ni får nöja er med gruppbilden!


Förändringarnas vindar...


...blåser över kontoret!

Idag fick vi (jag, Nina och Åsa) veta att Magnus vår kollega ska sluta!! Det kom som en riktigt chock och vi blev alla helt mållösa....
Jag och Magnus har pluggat ihop i Malmö mellan 2002-2004 och direkt där efter började Magnus hos Åsa och Micke i Trånkan.....3 månader senare började jag och nu har det gått snart 3 år......med andra ord har jag och Magnus träffats nästan varje dag i 5 år!

Det känns riktigt konstigt och han kommer bli saknad!


image75


Grill

Efter en slitsam helg med gårdsstädning i föreningen (jag är ju som bekant gårdsansvarig), då vi rensade vindarna, snyggade till på gården och framförallt inredde våra piskbalkonger....har vi nu fått skörda frukten...
Idag bjöd jag och Johan in lite nära och kära och hade en trevlig grillkväll uppe på piskbalkongen. Med härlig utsikt över globen, katarina kyrka, stadssiluetten och strålande kvällssol kunde ni njuta av grillad karré med potatissallad och korv med bröd.

Riktigt mysigt och trevligt hade vi.......man ska ju inte prata om tråkigheter som att det blåste sjukt mycket vilket resulterade i massa rök från grillarna....överallt.....min mun....lisas ögon.....jakobs kavaj.....ja ni förstår...blåsigt!

Men efter en värmande kaffe nere i lägenheten kunde vi se tillbaka på grillningen som en trevlig start på en bra vår och ännu bätte sommar!

Pinsamt

Nu....bara för att jag varit så dålig på att blogga ska jag bjuda på något riktigt smaskigt!

Idag när jag gick från träningen i min godan ro på väg hem på Folkungagatan lyckades jag med att trilla. Och då menar jag inte en vanlig liten fin snubbling eller ett litet enkelt hopp utan jag pratar om en trampa-fel-dunsa-ner-i-marken-väskan-flyger-flera-meter kind of trill.....fy vad pinsamt det var!

Så nu har jag jätte ont i vristen....gråt!