Fortsättning

Å då kanske jag ska tillägga att alla ni som läser denna blogg......alla som känner mig....att jag faktiskt älskar er på något sätt. Att ni allihopa har gjort ett avtryck i mitt liv och att ni finns i mina tankar till och från....att ni betyder något för mig OCH har format mig till den jag är idag!!

PUSS PUSS

Tänkvärt

Detta mail fick jag för ett tag sedan men jag tycker det är så himla tänkvärt och inspirerande att jag vill dela med mig....

Runt hörnet har du en vän men dagar och månader går. Innan du märker det, har det gått ett år och aldrig träffar du dina vänner. För livet -  det är som ett långt sprinterlopp. De vet att du tyckte om dem förr en gång, nu är du trött och stressad. 
Allt handlar om vårt dumma spel för att nå en titel. Du säger ”imorgon ringer jag till Kajsa" men imorgon kommer och går och avståndet mellan er blir större och större. Och efter många år får du ett telegram: ”Kajsa litade på dig". Men det är precis vad vi förtjänar...  
Runt hörnet dog en vän, så kom ihåg att alltid säga vad du tänker. Om du älskar någon, säg det till honom/henne. Var inte rädd att uttrycka dina innersta känslor. Säg till den personen hur mycket den betyder för dig. För innan du hinner bestämma dig kan det vara försent.

Lev här och nu!
Ångra aldrig något!
Och vad viktigast är; var alltid sams med dina vänner och din familj för det är de som hjälpt dig att bli den du är idag.

26 januari...

...då smäller det!! Då är det dags för efterlängtad Kick Off med jobbet.....då samlas hela kedjan från Skåne i söder till Lappland i norr och festar hela natten lång!!! Och fest är det, det vill jag lova! Är det något som mäklare kan så är det att festa....från första sekund är sorlet öronbedövande! Härligt härligt....det ligger väl i en säljares natur att alltid vilja prata :)

Denna gången ska vi vara på Nalen här i stockholm (mkt stort ställe på 50-talet, för dom som inte vet) och självklart är temat för kvällen 50-tal! Vi på vårt kontor tackar aldrig nej till ett tillfälle att klä ut oss och ha kul så vi gav oss iväg till Svenska filminstitutets kostymateljé för att se vad som fanns att erbjuda....och där fanns.....i MÄNGDER! 

Tänk dig att komma in i världens största second hand affär och ALLT är uppdelat i årtal.....typ kostymer 80-tal, stickade tröjor 60-tal....allt man kan tänka sig. Enligt de som jobbade där hade dom 60 000 - 70 000 kostymer. Inte nog med det så hade dom alla acessoarer man kan tänka sig från läsglasögon till handväskor. Vi flippade ut helt och provade massor....allt från vita läkarrockar till cowboy outfits.
Åh vad kul vi hade.

Här nedan kommer lite bilder på vår dag!

105754-52

Med en underkjol i handen letar Nina efter den ultimata klänningen

105754-53

Kläder i oändlighet.....David har hittat en college jacka till sin James Dean outfit.


Bara för att ni ska förstå kalibern av dessa Kick offer visar jag ett uval av bilder från förra....

105754-55105754-54105754-56

KUL KUL KUL!

Hjälp!

Jag behöver fler roliga hemsidor att besöka!!!!!!
Har sjuuuuuuukt tråkigt på jobbet just nu!

Konstigt

Nu har jag fått en av mina djupa tankegångar igen...det händer inte ofta men ibland så :)

Jag som kommer från en liten håla och allt vad det innebär har tänkt mycket på skillanden mellan att bod där och att bo här i Stockholm som jag gör nu....det som stör mig mest av allt är att man inte umgås med varandra på vardagarna här i Stockholm. Varför inte det? Skulle man mot förmodan göra det så är det för att mötas upp på en krog och dricka vin/öl. Inte för att det är något fel på det, faktiskt jätte trevligt, men inte alltid! Varför kan man inte bara träffas helt utan krav och typ äta hemlagad mat, spela ett spel eller bara titta på tv? Varför ska helgen vara enda gången man gör något kul? Varför längtar man hela veckan efter två dagar? Varför kan man inte ha kul på vardagarna också??????????

Konstigt tycker jag att det är iallafall.....så nu ska jag ta vara på de få som jag kan umgås med på vardagarna och sluta gnälla :D

The Holiday

I flera veckor har jag velat se den nya filmen med Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law och Jack Black...The Holiday...och ingen har velat se den med mig!!! :(

Jag berättade om mitt stora problem när jag kom till jobbet i måndags och då visade sig att chefen...Åsa ville också se den! Så vi slog slag i saken och gick och tittade på den samma kväll...alltså igår och guuuud vad bra den var!!!!!!! Jag snyftade, skrattade och blev kär........i Jude Law........jag menar hur snygg får man bli???? Att han dessutom spelar en helt underbar kille i filmen gör ju inte saken bättre :)

SÅ nu rekomenderar (!!) jag alla att se den! Är du lite nere, vinterdeppig, olyckligt kär eller bara sugen på att se en film som fångar ditt hjärta....SE DEN!!


Här har ni mig och chefen i ett helt annat sammanhang:

105754-51


Roliga blandade bilder!

105754-44

Vacker bild!!

105754-48

Tre partysugna tjejer!

105754-47

Jossa och Korven skrattar mongolid skratt.....haha

105754-46

Jag provar Josefin fina hatt!

105754-45'

Come on let's twist again!

105754-49

Men Josefin....hånglar du med Fidde ?!??!?!!!!

105754-50

Sista kvällen slutade på sjukhuset....hahaha.....såååå typiskt Korven!

Jag ska berätta vad som hände:
Jag, Jossa, Fidde, Anders och en kille jag inte minns namnet på kom ut från Banken (uteställe i K-stad) ganska runda under fötterna och var inte så sugna på att gå hem och sova. Där står vi sex lite handfallna tills någon kläcker den fantastiska idén att det finns en isbana på torget som vi bara måste prova.
Jätte bra och jätte kul verkligen!!!
Vi stapplar oss ut på isen vi tre tjejer med fina pumps och höga klackar.....mycket bra idé...verkligen!
Jag drog jackpott och blev omkring puttad av Fidde som var förvånansvärt stadig! Korven däremot drog en nitlott och hamnade med Anders.....Dom stod i princip stilla på isen när Korvens ben helt plötsligt försvinner under henne och hon dunsar i isen! Inte nog med det....eftersom hon hade sin älskade mobil i handen så tyckte hon att det var mycket bättre att ta hela smällen med hakan....haha...jag överdriver inte om hennes huvud studsade två decimeter tillbaka!
Vi tjatade på henne att hon skulle åka in till sjukhuset för att iallafall sy såret hon fått, men nej det var inte på tal :)
På morgonen vaknar jag av att min mobil ringer, jag svarar och det är Korven som ringer....från vardagsrummet (notera att jag ligger i sovrummet i en 50 kvm stor lght) med den ynkligaste rösten och säger att hon mår jätte dåligt! Vi åkte i ilfart till sjukhuset och domen blev hjärnskakning! 

Stockholm

Ja då var man hemma i storstaden igen......det känns bra faktiskt....riktigt bra....
Jag har varit nere i Skåne nu i lite mer än två veckor och det har varit helt underbart att få umgås med vänner och familj så länge! Hade en toppen julafton och en riktigt rolig nyårsfest!! Jag har tagit det lugnt så länge nu att det ska bli riktigt kul att börja jobba igen imorgon! Det är väl ett gott tecken?! Det känns som det iaf!

Det gick väldigt smidigt hem....körde hela vägen alldeles ensammen :( vilket var sjukt tråkigt men jag hade min ipod med massa bra musik!

65 mil på 5 timmar!

Jag åkte direkt till mitt stammis sushiställe o köpte mat och dom sa att dom hade saknat mig...haha...tecken på att man kanske är där lite för ofta....ehh?!

Nu ska jag snart krypa ner i min min säng med nya fräscha
lakan som jag fick i julklapp....tack mamma och pappa :) och försöka att inte tänka på hur sjukt jobbigt det kommer vara när klockan ringer kl sju...typ mitt i natten för mig som gått upp tidigast kl 11 de senaste veckorna :))))

Puss och sov så¨gott!!

Ella Filippa Lang

Jag har ju inte hunnit berätta att jag nu har blivit MOSTER....en väldigt stolt sådan :)
Den 21 december kom hon till vår värld......vad förvånade vi blev allihopa när David ringde och berättade att det blivit en liten Ella, vi var nämligen alla fullständigt övertygade om att det skulle bli en pojke!
Förlossningen gick jätte bra och snabbt....så snabbt att min syster Jennie inte ens fick någon bedövning! Stackare!!!! 

Här kommer lite bilder på underverket: 

105754-40

Fin filt hon fått av mig....hennes favorit moster!

105754-42

Här sitter jag med henne på självaste julafton och tittar på Kalle Anka, sååå mysigt!

105754-43

Närbild på Ella

105754-41

Hennes sjukt söta julaftons outfit som vi köpte till henne på Debenhamns när familjen var och hälsade på mig i Stockholm!

God jul och ett gott nytt år!

Håhåjaja då var det över......och jag överlevde detta året också!

Det var ett riktigt sjöslag igår och guuuud vad roligt vi hade! Jag firade nyår i Skåne/Kristianstad på ett uteställe som heter Class. En privat fest för kanske 100 pers och det var såå kul! Och gud vad pengar det gick i baren....jag har fortfarande inte vågat titta på mitt konto :(

Jag tycker om att vara lite notalgisk och djup och jag har en filosofi att det  nya året blir som det är på nyårsfesten....alltså om man står själv på tolvslaget, ingen att pussas med och olycklig så är det så att det kommandet året kommer bestå av största delen av dom känslorna.......

På mitt nyår stod jag med väldens härligaste tjejer och några väl utvalda gulliga killar, jag pussades men min underbara tjejkompisar och tittade på en massa fina fyrverkerier....det tycker jag är en grym start på ett nytt år.....

eller så innebär det att jag kommer vara lesbisk och ingen kille i sikte....och bara vistas utomhus på kvällarna....haha