Min LILLA syster

Snart är det dax!!

I nio månader har vi alla väntat med spänning och förundransvärt följt min syster under hennes graviditet. Vi har sett henne kräkas, akut handlat kläder och få den där kända lystern som alla bliviande mammor får! Och underbart har det varit hela vägen.....men snart är det slut eller ska jag kanske säga att snart börjar det?!

Lördagen den 16 december är The D day, då är hon beräknad att föda, åhh gud vad jag längtar!

Hon är så underbar min syster och hon växer in i rollen som mamma mer och mer för varje dag...jag blir stolt över henne! Trots att jag är stora syster och har blivit snuvad på min rätt att faktiskt vara först!!!! :)


105754-39
 (Vackraste magen i världen)


Jul jul strååålande jul

Den bästa tiden på året är nu......ja förutom sommaren....och så klart själva julafton.... Mysigt värre är det iallafall....man kan äntligen börja njuta av mörkret. Man kan se alla vackra stjärnor och adventsljustakar o alla husen smyckas i lampor i alla dess färger. Jag bara går runt och myser och vill äta peparkakor och lussebullar och sjunga jullåtar hela dagarna. Säkert jätte plågsamt för min omgivning :D

Igår var jag uppe på vinden och rotade fram allt mitt julpynt (förvånande hur mycket man samlat på sig genom åren) och pyntade för fullt hela kvällen. Så fint det blev :))
Samtidigt som jag pyntade så pratade jag med Kajsa i telefon. Och vi kom förvånande nog in på julpynt och liknande. Hon påminde mig om att jag varit seriös och haft julgran och allt förr i tiden, konstigt att jag knappt minns det....hon påminde mig också att vi slängde granen på en fest mitt i sommaren efter att den stått och barrat på balkongen i ett halvår.....hohoho!  

Ja det är inte lätt att vara liten :)