Världens bästa pappa

Min pappa äv världens bästa pappa!! Men han har det inte lätt han lever i en familj med 4 (fyra) tjejer.....det har gjort att han har lärt sig att välja sina strider för vissa gånger är det helt enkelt inte värt att argumentera med oss hon-kreaturer. Att pappa blivit härdad syns ganska tydligt på denna bilden.....pappa mellan två tåg dragandes på en rosa dra-maten-väska (fylld med presenter till mig)!!!! När jag gifter mig ska det vara med någon lika bra som han :)
  


Pirr

Jag är lycklig idag.....ovanligt lycklig.....jag går runt med ett pirr i magen som om jag är nykär eller något. Jag förstår inte alls vad det handlar om....kanske för att jag ska träffa Lisa på lunchen, kanske för att jag har en rolig helg framför mig, kanske för att jag bokat tåg hem till Skåne.

Jag hoppas verkligen inte att det beror på drömmen jag drömde inatt.......................gulp!

Konsten att trötta ut en kille

Om du vill göra en kille riktigt riktigt utmattad (o jag syftar inte på sex så om du är en pubertal fjortis, skratta nu, släpp det sen) ska du placera honom i din soffa, gå in i ditt sovrum och ta på dig en potentiell outfit till kvällens fest, gå ut till honom och fråga:

- Tycker du jag ska ha det här ikväll?
- Ser min rumpa stor ut?
- Ser jag tjock ut?
- Är du säker på att den inte är för utmanande?
- Eller någon annan valfri fråga.

Upprepa sedan processen med cirka 10 olika outfits, att lyssna på hans svar eller ens vänta på svar är helt överflödigt i sammanhanget. Välj slutligen den outfit DU tyckte var finast och ignorera helt hans råd och kommentarer.

När klädvalet är avklarat går du vidare med håret. Ska det vara uppe, nere, sidan, knut osv. osv? Sedan skorna, sedan smycken sedan....

Stackars stackars Alex.....he did not se that coming när han frågade om han fick bo hos mig.....mmooohaaaawwwhhaa (evil plan laugh)

Och när vi ändå är inne på ämnet så....Alex.....att säga att en rumpa ser kramgo ut är INTE en komplimang i min värld!

Nina var hemlig...

...och det visade sig att Nina, Angelica, Anton, Fredrik och Christer ordnat en ÖVERASKNINGSFEST till mig!!

Jag gjorde mig iordning i fredags i tron att jag skulle hem till Fredrik och träffa Nina för att planera nyår...ringer på dörren....dörren öppnas och SURPRISE skriks......det tutas i tutor och hela hallen är full med Happy Birthday-pynt!!!

Sekunderna från att de öppnade dörren till de hade skrikit surprise han jag tänka typ tusen tankar och det kändes som en evighet innan jag fattade vad som hände och kopplade att det faktiskt var en överraskningsfest! Jag blev iaf sjukt glad!!

Det blev en grymt bra kväll med MASSOR med champagne, familjesushi, drinkar, skvaller och dans. Naglo fick äran att besökas av oss på småtimmarna o det var sjukt kul att vara tillbaka där!

Så TUSEN tack för festen......ni fick mig att känna mig väldigt lyckligt lottad!

Jag gillar det...

Fick ett mail av min gamla kollega Nina i början på veckan:

Från: Nina Ljuhs (mailto:
[email protected])
Skickat: må 2008-10-20 10:29
Till: Caroline Nordström
Ämne: Fredag


Du och jag har en date på fredag kväll. Återkommer med när var hur!



Idag fick jag:

Från: Nina Ljuhs (mailto: [email protected])
Skickat: 
on 2008-10-22 12:18
Till: Caroline Nordström
Ämne: Fredag

...var partyklädd och möt mig hemma hos Fredrik på Mosebacke torg 8 kl.19.30 på fredag...



Trevligt och spännande!! Mina förväningar är på topp och jag är nästan lite nervös :D

Vad har vi lärt oss av det här?
Svar: Jag är VÄLDIGT lätt att tillfredställa :)


Jag borde skaffa mig en systemkamera!



Sjukt fin blid jag tog på "mitt" Söder.....ger mig själv en dunk i ryggen!

förresten....

.....när ska jag se sådär sexigt snygg ut när jag spelar tennis????!! Just nu ser jag mest klumpig ut...

Morgonpigg....javisst

Idag var jag och tränade tennis klockan HALV ÅTTA på morgonen!!! Helt sjukt nöjd.....ni som känner mig vet att detta är en mycket stor uppoffring! Jag kravlade mig ur sängen klockan sju gick som en zombie till toaletten, slängde lite vatten i ansiktet, drog på mig mjukisbyxorna och gick till bilen! Kom bara 5 minuter försent dessutom :)

Mindre kul är att jag under tennis träningen lyckades stuka foten och nästan vrida axeln urled......åhhhhhh.......jag vill inte bli gammal ju!!!!!!!

Damn you birthday!

Måndagsdikt....Mmmm kärlek

I carry your heart with me, I carry it in my heart
I am never without it, anywhere I go you go my dear,
and whatever is done by only me is your doing, my darling
I fear no fate, for you are my fate, my sweet
I want no world, for beautiful you are my world, my true
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows,
here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life
; which grows
higher than the soul can hope or mind can hide
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart, I carry it in my heart

Tisdagstankar...eller inte

Idag är jag lite less......vill bara åka hem, lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och läsa min bok! Typiskt eftersom jag idag verkligen hade bestämt mig för att träna.......

Ska jag träna o hoppas att endorfinerna piggar upp mig eller ska jag bara skita i ansträngningen och åka hem till sängen?! I vilket fall så ska jag titta på Annas nya lägenhet ikväll så jag kommer inte bli så långvarig varken i sängen eller träningen oavsett vad jag väljer.
 
OM jag väljer sängen ska jag fundera på följande:





Åhhh nu kom min chef med popcorn.....I LOVE popcorn......speciellt på en tisdag!! 


Me in a nutshell

Har haft jättelite att göra idag på jobbet...har mest suttit o surfat och tagit det lugnt....bara väntat in mina visningar som började kl. 17.30.

och

helt plötsligt var klockan tio över fem och jag fick skitbråttom

Jobbet när det är som bäst!

Det här fina mötte mig på kontoret när jag kom i morse!! Två flaskor fint rött vin, en liten påse med chokladpraliner och ett kort från en nöjd kund!! I love mina nöjda kunder :)

Nu ligger all choklad i min mage.....jag som skulle börja banta idag!


Min lördag

Lördag i Malmö och det var dax för oss att gå all in!!!!! Vilken kväll!

Vi lagade supergod mat (fläskfilé och klyftpotatis), drack champagne och firade mig och Kajsa som fyller 27 år och INTE 28 år som Johanna envisades med att säga! Vi hann även med att sjunga tokmycket singstar och sjunga vår låt jag hade en gång en båt med överstämma och allt! Vi hade gamla takterna kvar! OCH sist men inte minst dricka massor med drinkar bland annat Mojito blandat på mörk fulrom och utan mynta.....inget att rekomendera


(Gruppbild ett måste)


(Lycka när den är som bäst)


(Singstar o Johanna vann heeeeela tiden)


(En toppmodel high fashion inspirerad gruppbild)



Dagen efter kände vi oss, såg ut som och var såhär:














Det är måndag och jag tänker var djup

Måndag igen och jag är trött eller kanske bakis fortfarande....man börjar bli gammal när bakfyllan håller i sig in på nästa vecka...

Denna helgen var som sagt jag och Kajsa i Malmö och hälsade på Johanna och Helena. Vi hade höga föväntningar, längtat som galna och laddat hela veckan! Och helgen blev precis så härlig som vi hoppades och trodde.

Hur underbart är det inte att hitta tillbaka till de personer som varit en stor del av ens uppväxt och som man älskat både i framgångar och motgångar. Jag älskar dom fortfarande, Johanna, Helena och Kajsa. Vi har så sjukt kul ihop och samtalsämnena tar aldrig slut...vi har pratat konstant i en hel helg och ändå känns det som vi knappt hann börja. På lördag eftermiddag satt på lilla torg och tog ett glas vin och Kajsa ställde frågan....Om du var JÄTTE bakis o hade sjukt ont i huvudet och fick erbjudande att gå på konsert...vem skulle få dig att tacka ja? Utan att tveka svarade dom följande...

Johanna: Brett Andersson i Suede

Kajsa: Jon Bon Jovi

Helena: Paul McCartney
 

Och jag kunde inte låta bli att småle för jag visste att dom skulle svara det......hade varit samma svar 10 år tidigare. Man blir varm i hjärtat att ha vänner som man vuxit ihop med och har en historia med. Det är något speciellt med riktiga barndomvänner dom var med under perioden när man formades till den man är idag och är också anledningen till att man är den man är.

Så....jag ville bara säga att jag älskar er....tack för en underbar helg som fick mig att minnas vad som är viktigt i livet!


Inter *fucking* City

Insåg idag att jag bokat ett InterCity tåg istället för ett X2000.....faaaaaaan! Det innebär att resan blir över en timme längre än vad den borde vara och att det inte finns något internet ombord.....AAARRRGGGGHHHH.....och jag är väldigt rädd att det inte kommer finnas något uttag till min dator och att jag inte ens se på film! Behöver köpa en bok att läsa så att jag inte blir galen på vägen....

Men....the big picture.....skit samma......ikväll kommer jag sitta och pimpla vin med världens bästa barndomsvänner och ha en fantastisk helg!!

Avundsjuk? Det hade jag varit :) 

Sushi

Jag o Alex har precis ätit middag....väldigt trevligt att sitta i soffan o slappa med magen full av mat och titta på Du är vad du äter.....vaddå rå fisk då eller?!

Jag gick till mitt favorit sushishak och Alex tog thaien bredvid.....jag var så hungrig att jag tror jag dog en liten bit på vägen dit! En av de stora anledningarna att jag gillar just detta sushistället är för att man får fortunecookies (yes) idag stod det följande på min:

"A stranger will bring great mening to your life"

hmm......intressant....

/C

bla bla bla

Idag har jag inte tränat trots att jag verkligen hade lovat eller snarare tvingat mig själv att jag skulle träna idag.....men man behöver inte träna när man är trött, har ont i ryggen och är jätteynklig o bara vill ligga under filten i soffan. Låg här som ett litet tjurigt barn när Alex kom hem från jobbet.....

Jag: Jag är jättehungrig.

Alex: Men gå o köp något o ät då.

Jag: Nej jag har inte råd att köpa något.

Alex: Men du måste ju ha råd att köpa mat.

Jag: Ja men jag är ändå inte sugen på nått.


och såhär höll det på om allt möjlig, min rygg, dumma kunder, jag är tjock, mat...you name it.

Tillslut fick han iallafall med mig på en minipromenad till Medborgarplatsen och jag piggnade till litegrann, jag köpte McDonald's och lovade mig själv att imorgon....imorgon....ska jag börja banta och träna en riktigt jobbigt pass plus gå en jättelåååång runda på söder.

/C

Mamma o Pappa...

...jag önskar mig också:

Sex and the City boxen
Stella McCarty's parfym Just me

och när jag ändå håller på

en snygg frisyr
en ny rygg, käke, nacke och mage
en snygg kille (!)

Yes my wishlist is BACK!!

Vidar Lang

Nu har vår efterlängtade systerson kommit till världen......lille Vidar Lang. Så underbart söt.....Jennie och David åkte in vid 8 i morse och klockan 11.11 var han här. Stora mörkblå ögon och nästa mer hår än sin storasyster som snart är 2 år :)

Namnet Vidar är lite speciellt men kommer från den nordiska mytologin. Namnet tillhör en av asarna och betyder den vida härskande. Guden Vidar beskrivs som tystlåten (han kallas "Vidar den tyste") och mycket stark. Han ska ha varit den starkaste av gudarna näst efter Tor, och berättar även att hans främsta kännetecken var hans tjocka sko, gjord av alla läderbitar som blir över från alla skomakare, som inget vapen kan tränga igenom. Vid Ragnarök hämnas Vidar sin faders död genom att sätta skon i Fenrisulvens käftar och bryta upp dem tills besten dör. Vidar är en av dem som överlever in i den nya eran. Tillsammans med halvbrodern Vale är han den som övertar Odens göromål efter att eldjätten, muspellen, Surt har satt världen i brand med sitt brinnande svärd då Ragnarök nått sitt slut.




(52 cm lång och väger 3 515 gram)


Psykbryt!!!

Ahhhhhhhrrrrrgggggg..........jag blir galen! Har världens mest irriterande spel på min mobil........Marble Madness 3D and Madness it is......man ska styra en kula runt en jävla hinderbana på typ 0 sekunder genom att vippa telefonen. Åker man utanför banan så trillar kulan ner  bland molnen eftersom banan helt naturligt befinner sig högt uppe i himlen och kulan tar 1000 sekunder på sig att komma tillbaka vilket suger eftersom jag har 0 sekunder på mig att klara banan!!! Jag sliter mitt hår i klassiskt mad man manér, hoppar upp o ner jämfota som ett argt barn, skakar telefonen i frustration och skriker högt! Det är så sjukt svårt o så löjligt enkelt!

Och. Jag. Kan. Inte. Sluta.

Mystiskt

Jag har ett jätte blåmärke på mitt smalben. Upptäckte det igår när jag och Alex satt framför tv:n.....det gör så ont att jag knappt kan röra vid det. Jag funderar och funderar och kan verkligen inte minnas att jag slagit mig. Visserligen festade jag både fredag o lördag men inte så hårt att jag inte skulle minnas något som gjorde att jag har så ont! Spelade Dodgeball i lördags men borde inte få ett sånt blåmärke av en boll.....inte heller kan jag minnas att jag fick en boll så att det gjorde såå ont :(

Men nu när jag sitter o funderar så kom jag o tänka på att jag och Anna smet från två killar på Mosebacke i fredags och skyllde på att jag trillat framför vakterna och därför inte kommit in igen. Detta var totalljug men nu kanske jag blir straffad?! Ett blåmärke som om jag trillat för att straffa mig att jag ljög om att jag trillat........hmmm.........troligvis inte men det är måndag idag och jag står inte för något som tänks o skrivs då....

/C 

...

Alex tog ångest plats i soffan igår.......det var trevligt!

På söndag....

....får jag en sambo för 2 veckor i form av en mycket trevlig kille........det ni!

Saker jag önskade att jag visste, Del 3

Ta inte ut dina linser under en rinnande kran

Walter Köll

Igår kväll var Lisa och Walter o hälsade på hemma hos mig för första gången! Vi hade en riktigt mysig kväll med pizza bra tv och BAD! De passade på att låna mitt badkar eftersom dom inte har något hemma. SÅ mysigt att titta på när de badade....Walter njöt för fullt......tills vi tog upp honom då skrev han som en stucken gris! Men jag fick tyst på honom....MKT stolt!



För övrigt är det en mycket spänd väntan på min systers bebis Vidar.....5 dagar över tiden idag :S

/C

Mmmmmmm

Jude Law i fimen Alfie är nog min dröm man, alla kategorier!

Tyvärr är även hans personlighet i filmen den sortens killar jag dras till.....inte lika bra. Men jag ser positivt på framtiden ändå, hoppet är ju det sista som överger människan! För övrigt rekomenderar jag filmen varmt till alla! Alex lånade den för typ ett halvår sedan och jag fick tillbaka den i veckan till tonerna.....Caroline det där är jag....det är för fan mitt liv....



Jag har en katt på mitt skrivbord...



Det går jättebra att jobba då!