Fejjan

Lunchtid o Korven kommenterar min status....

Caroline Nordström
vill inte äta konsum lunch :(. about an hour ago - Comment

 Josefine Uttke at 1:13pm January 29
Hahaha misery!

   Caroline Nordström at 1:16pm January 29
Vardagslyx när den är som värst :(

 Caroline Nordström at 1:23pm January 29
Hmmmm undra om jag ska ta viktväktarlådan men typ en tugga mat i eller sushin som är typ en vecka gammal eller salladen som smakar ingenting...nej nu vet jag (!!) jag tar en konservburk med raviolii, ja

 Josefine Uttke at 1:51pm January 29
Åååhhh jag blir så himla sugen på att springa bort till Willy:s hemma å storhandla när du pratar i sådana där gourmet-termer!!!!!

Och det blev....efter ordentligt velande....håll i er....en frysskadad viktväktar-låda "Pasta Mexicana"......nu är jag om möjligt ännu hungrigare.....ska ta en kopp kaffe o äta mig mätt på pepparkakor...

Dagens citat

Jag o Anna pratade inte bara fotboll utan även om killar såklart.....vad vi kom fram till var bland annat att hennes kille spelar piano och in kille spelar gitarr

Vi borde starta ett band....vi kan ju sjunga!

Anna har också kommit fram till att hon är väldigt kär...det lät ungefär såhär:

Alltså Caroline, han är en riktig tönt, alltså heltönt....toktöntig.......han är nog bög också, jag bara väntar på att det ska komma fram......det skulle inte förvåna mig.......du......jag tror han är mannen i mitt liv!

Snälla killar IS the new black

Jag o Anna briljerar i ett rum fullt med killar

Jag o Anna sätter oss ner på en pub i centrala Stockholm (Shamrock).....vi har precis beställt in varsin öl (jag cider egentligen) och satt oss vid ett bord. Väntar på min biffmacka och tittar förstrött på storbildsskärmen som såklart visar fotboll.

Anna: Jag hejar på Everton...vem hejar du på?
Jag: Jag hejar på Arsenal såklart.
Anna: Varför? Jag hejar på Everton för dom leder.
Jag: Jag hejar på Arsenal för att han du vet spelar där.
Anna: Vem?
Jag: Han du vet....han som gjort reklam för kalsonger.
Anna: David Beckham?
Jag: Nej han som är svensk.
Anna: Vem?
Jag: Jag kommer inte ihåg vad han heter.
Anna: Jo men jag vet nog vem du menar.

*Servitören kommer till vårt bord med min mat*

Anna till servitören: Ursäkta, vad heter han?
Servitören: Vem?
Anna: Han som är svensk och gjort reklam för kalsonger.
Servitören: Fredrik Ljungberg.
Jag och Anna: Ja just det!!

*några tysta minuter senare*

Anna: Undra vem som är röd och vem som är blå. Vet du?
Jag: Nej
Anna: Vi skulle frågat det också.
 

Jaha Caroline vad har du gjort ikväll?

Nej inget speciellt......bara sågat upp ett hänglås till ett källarförråd, kört lastbil, burit kartonger i massa trappor, druckit öl (läs cider) i något som såg ut som ett vardagsrum (men det var det nog inte)

Outfit: 3000 kr kostym o högklackat.

En helt vanlig dag

Också var det där med att vara sexig...

....när skulle det bli så?




Men lägg märke till min armmuskel?!!!! Dodgeball. träning o tennis har gett lite resultat iaf!

Tennis o morgonpigg

Idag spelade jag tennis kl 07.15 på morgonen!!!

Tillbaka på kontoret åt jag en väldigt hälsosam frukost som jag skulle ta kort på o visa men jag var för hungrig så jag hann inte.......



*RAP*

Organisatören

jag borde nog skapa någon form av organisation bland mina kunders nycklar....just nu ser det ut såhär på mitt skrivbord:


Ajajaj

Att dra ner på kiropraktorbesöken för att skona min plånbok var inte det mest genomtänkta beslutet det här året....nu har jag återgått till att resa och sätta mig som en gammal tant med diskbråck.

Ja jag ska ringa o boka tid!

By the way

Idag mms:ade jag en bild på mig själv, osminkad liggandes i min soffa till H för att visa att jag varit o solat o också var brun....det syntes inte på bilden såklart så poängen med bilden var helt meningslös.....så kort sagt:
Jag skickade helt enkelt en sjukt ful bild på mig själv till en kille jag tycker om som är i Thailand en månad med sitt snygga o smala ex......smart Caroline. Verkligen.

Varför var ingen här o stoppade mig?!?!

Kick off 2009

Imorgon är det dax för ytterligare en kick off med SkandiaMäklarna. Ni kan läsa om tidigare kickoffer här, här och här. Det ska bli riktigt kul eftersom jag missade senaste.....

Jag ska ha samma långklänning som jag hade på nyår och ikväll provade jag den och fan......jag känner mig för överklädd i den....o hur gör jag nu då? Det är ju imorgon....typiskt mig att ta tag i det hela kvällen innan. Nu kommer jag känna mig som "Hej, jag missade min skolbal i gymnasiet o tänkte att jag skulle ta igen det idag"

Nina sa att man inte kan vara överklädd så I'm sticking with that!!!

O när det ändå gnälls den är inte bara en långklänning den är en förlång långklänning vilket innebär att jag kommer få ha mina högsta skor, mina Jessica Simpsson skor....o alla ni som känner mig VET att dom INTE sammarbetar med mig när jag har druckit. Min första o sista gång jag hade dom på Lemon Bar slutade med en bula i bakhuvudet som inte försvann på MÅNGA veckor!

O om inte skorna skulle motarbeta mig så har vi ju alltid faktumet att jag trampar på min förlånga klänning som inte bara är en förlång långklänning utan också en tubtoppsklänning och hela skiten dras av mina bara bröst....hrmmm

Nu när jag tänker på det så förvandlades plötsligt min jättefina klänning till en mänsklig deathtrap

En kväll med många hinder o utmaningar......men jag gillar faktiskt just det, hinder o utmaningar....tur

nya tider

Ett år sedan jag gjorde mina naglar för första gången....ett år....jag har under den tiden hunnit skratta, gråta, älska, hata, festa, resa, byta jobb och tiotusen saker till.....

Nu lägger jag ner nagelfixandet......



Jag kommer sakna er......vi har haft så kul tillsammans!

(Jossa nästa gång jag kommer hem är det du som lär mig att måla mina egna naglar....annars kommer inte det här att funka)

Min stora kärlek

Jag hade inte pratat med Kajsa på nästan en hel vecka och en stor anledning till det är att hon haft en halsböld :( och inte kunnat prata överhuvudtaget....iaf idag hade jag Kajsa abstinens så jag ringde henne såklart.....och nu typ 2 timmar senare har vi pratat klart.....vi har pratat om allt mellan himmel o jord....det har ju hunnit hända så mycket sedan sist...eller...

I vilket fall, det jag ville ha sagt är att jag älskar att vi kan prata i timmar och jag älskar henne för hon helt enkelt är underbar......min Kajsa...min stora kärlek

XOXO

Mitt 2009

Jag älskar att skriva......det är väl en stor anledning till att jag har denna bloggen....jag skriver nog mer för mig själv än någon annan. Jag har en dröm att på kvällar o helger lyckas komponera en rolig bok...som utan problem skulle publiceras och sälja guld...såklart. Den senaste veckan har en litet frö börjat gro i min hjärna....kanske skulle man gå en kvällskurs o lära sig att skriva. Det hade varit sjukt kul....idag surfade jag in på Medborgarskolan och här nedan ser ni vad som fanns....hum....dyrt!


Skrivarcirkel
Kursnamn   Pris
Att ge ut en bok själv    1970 :-
Att öppna skrivkranen    1970 :-
Början på historien    920 :-
Deckarkurs med Arne Dahl    920 :-
Författarlinjen termin 2 VT09    3300 :-
Författarlinjen VT 09    4200 :-
Prosalyrik; Poetiskt berättande och narrativ lyrik    2075 :-
Skriv för barn och ungdom - distans    2300 :-
Skriv krönika, resereportage, kåseri eller essä - halvdistans    2075 :-
Skriv om ditt liv    2075 :-
Skriv på distans!    2300 :-
Skriv vidare - fortsättningskurs i skrivande på distans!    2300 :-
Skrivlust!    920 :-
Skriv!    2330 :-
  

Lat...jag?

Är man jättelat när man sitter på kontoret och är jätte kaffesugen men inte orkar koka kaffe utan håller alla tummar och tår att någon av min kollegor ska koka...

Jag vill ha kaffe nu men det ser inte så ljust ut....suck

och när jag ändå håller på....kan någon komma hit o slå mig i huvudet med något hårt så jag sätter igång o arbeta?!!!?

Please

Nyåret

Jag har en filosofi när det kommer till nyår....Jag har skrivit om det innan läs HÄR 
Ni vet man blir lite djup av all champagne, det är ett nytt år med nya möjligheter och massa förutsättningar.....man börjar om på nytt helt enkelt.

Jag tror inte på nyårslöften o sånt skit....jag tror på något annat.....som jag kommit på alldeles själv!!

Den känslan, upplevelsen, de du umgås med, rolighetsfaktorn, fyllefaktorn osv osv som du har på nyårsfesten och framförallt  tolvslaget är den genomgående känslan du kommer ha under hela det året. Hänger ni med?

I alla fall så var min nyår riktigt riktigt bra!! Jag lyckade med en bra outfit som jag kände mig snygg i, jag fick umgås med riktigt roliga och trevliga människor, hade en gammal vän på besök från Gbg, fick gulliga sms av H hela kvällen, hade den perfekta fyllan och höll igång till halv sju på natten. Tolvslaget spenderades på balkong med utsikt över södermalm, alla pussades o kramades, önskade gott nytt år och vi drack dyr champagne o rökte lite ciggar. Vid halv fem åkte vi till nästa fest där alla mina älskade vänner här i Stockholm var och hade sjukt kul!!

Så med det sagt......2009 kommer bli ett grymt år!!!!

Bildbevis:



SATC

I onsdags var jag hemma hos Anna o lagade mat (hemmagjorda köttbullar och kokt potatis o brunsås)......När vi hade ätit var det dags för Anna att rensa sin garderob med min hjälp!

Jag satte mig på golvet med ett glas rödvin och Anna visade upp klädesplagg efter klädesplagg och hade värsta modevisningen för mig medans jag ropade SLÄNG, BEHÅLL o SY OM.....det var bara plakat med dessa ord på engelska o lite mer inlevelse från Anna (så som dansa i kläderna o åma sig på golvet) så hade det varit som hämtat ut Sex And The City filmen...... 

vardagslyx

Nu får det vara nog!!

Nu är det dags att återgå till verkligheten....jag har varit i Skåne så mycket att jag börjar bli helt förvirrad och tappat min stockholmska ;) Jag har inte träffat flera av mina stockholmsvänner på aslänge!!!

Med det sagt....

FEST HOS MIG PÅ FREDAG KL. 20.00......ALLA ÄR VÄLKOMNA!

Nytorgsgatan 15

Nu köööör vi!!!!

OKQ8

Jag var på OKQ8 macken i Farsta efter lunchen med Nina idag....jag har varit där några gånger. Jag noterade inte vem som tog betalt men reagerade när han påbörjade sin dialog:

Han: Jasså du heter Caroline (tittar på mitt kontokort) då brukar du kallas Carro va?

Jag: Ja...haha (spektiskt)...vissa säger Carro andra säger Caroline.

Han: Jag tycker det är finast med Caroline du är för snygg för att kallas Carro.

Jag: Hehe (tveksamt) eh...tack.

Bara här förstår ni att det var lite konstigt MEN det sjukaste av allt är att det är ANDRA gången han kör exakt samma konversation med mig!!!!!!!!!!! (!!!!)


SJUKT

Det håller i sig...

....min hemska jagklararinteavattvarasjälv-känsla :(

Så ikväll bär det direkt efter jobbet hem till Anna där jag ska äta god mat, dricka vin och skvallra. Det kommer garanterat att hjälpa för stunden!!

Sova

....och nu ska jag sova och lukta lite på min hoddie som fortfarande luktar Hs parfym

-skrev hon utan att låta som en galen kaninkokerska- 

Måndagen den 12 januari

Idag har varit en konstig dag! Jag har haft en konstigt tryck över bröstet som gjort att jag har haft svårt att andas. Jag var på kundmöte tillsammans med mitt ex som också är mäklare på SkandiaMäklarna och eftersom vi båda skaffat någon vi tycker om så blev det mycket prat om det och dom. Det känns konstigt att prata med sitt ex om hans nya tjej men ändå bra. Jag är glad för hans skull och nu hoppas jag att vi kanske till och med kan umgås som vänner. Han betyder så mycket för mig och är verkligen grym! Jag saknar både han och hans familj...

Trycket ville inte försvinna och kanske var det ångest, kanske var det lågt blodtryck men beslutsam att bli av med det ringde jag till den person som med allra största sannolikhet skulle få det att försvinna....Lisa....världens bästa tjej. Jag åkte hem till henne direkt efter jobbet. Vi lagade mat, bakade kladdkaka och mös med hennes son Walter. Att umgås med henne och Walter är den bästa medicinen.

Nu ett långbad och samtal med H (från ett avlägset Thailand) senare är jag som en ny människa......skönt!!


BTW

Dealen med min syster och jackan gick åt h-lvete :(

Kanske det finaste...

Sitter på tåget hem från Skåne o brottas med bakisångesten. Jag är uttråkad, trött, bakis, lite åksjuk, skoskav, ful, ofräsch osv. Men så piper mobilen till och jag glömde allt....hjärtat tog ett litet skutt upp i halsen (jag var lite orolig att det var söndertrampat för gott) men det här fick mitt hjärta att hoppa ordentligt:

"Ok, Hs tankar om tid...
Varje minut utan dig känns
som en timme, varje timme
som en dag. När jag är med
dig står tiden stilla. Jag
tycker om dig Caroline, kär i
dig! Längtar tills tiden står
still igen. Puss"

Jag smälter och helt plötsligt mår jag jättebra.....tänk att någon kan känna så för mig, hade glömt bort hur bra det är att vara kär..

Men kom igen...shyssta

Min syster har köpt en ny fin dunjacka en svart blank och mycket trendig sak. Så trendig att jag inte ens känner till märket....jag är ju faktsikt ganska gammal. Detta betyder då i förlägningen (kom jag fram till) att hon inte behöver sin sjukt snygga kornblåa dunjacka längre.
Jag provade den idag.....den är så fin! Jag försökte mig på en rövare....jag gick ner i källaren o knackade på badrumsdörren där min syster gjorde sig iordning och sa:

"Tack Bisse för att jag får din blåa dunjacka nu när du köpt ny....du är sååååå snäll"

Det funkade inte.

Hon vill ha 500 kr för den.....och nu några timmar senare slog mig en grym idé.....jag byter den mot mitt presentkort ¨på 450 på Ekbergs Woman. Hon funderar på det så håll tummarna för mig!!!

hoppas hoppas

Tillbaka i Skåne

Jaha....då var man i Skåne igen.....denna gången är det dax för dop! Lilla Carl Vidar Lang min systerson ska döpas!!
 
Ikväll ska jag ut o festa med Jossa o Korven och imorgon ska jag vara i kyrkan kl 12

...kommer gå skitbra....

Drömtydning

Inatt drömde jag att jag tappade mina tänder....att jag först kände med tungan på min kindtand och upptäckte att den var lös. Fick lite smått panik och rörde vid den mer och tillslut trillade den ut. Det var så verkligt, exakt som det kändes när man tappade tänder när man var liten, den hårda lite klumpen i munnen och de vassa kanterna. När tanden trillade ut fick jag panik och kände på de andra tänderna och jag kunde plocka ut flera stycken. Hela raden av framtänder släppte och låg i min hand. En kille jag träffat sista tiden fanns med i drömmen och när jag skulle visa honom med lätt panik vad som hänt tog han det väldigt lugnt och tyckte inte alls det var någon fara. 

Idag var jag tvungen att kolla upp vad det betyder att drömma om tappade tänder och hittade detta: 

Att man tappar tänderna i drömmen beror på att man lämnar ett gammalt skede i livet och möter ett nytt. Man drömmer det som allra oftast när man är ung, vid tiden för första riktiga förhållandet, första flytten, jobbyte, barn, graviditet osv. Alla lite större förändringar i ens liv... Det förekommer sig mest  mellan 18-30 års åldern...

Hur man reagerar i drömmer återspeglar hur väl man tacklas med sin nya situation i  livet, eller vad man har för förväntningar på den

Lite andra förklaringar jag hittade var:

det innebär en positiv förändring

tänder står för negativa förhållanden och känslor och att tappa tänderna innebär att du lämnar det dåliga bakom dig

Det var kul att få en förklaring på och jag vet precis vad jag ska tolka det som......just nu är jag sjukt rädd inför en ganska stor förändring i mitt liv.....mer om det en annan gång.

Katastrof

Jag har inte bloggat på månader känns det som o det är sjukt dåligt. Jul och nyår har varit helt galet o fullspäckat och på samma gång lugnt o avslappnande.

Helt enkelt alldeles alldeles underbart (!!!) och det finns massa anledningar till det :) Mer om det en annan gång.....

Det är faktiskt ganska skönt att vara tillbaka i verkligheten och jag har bestämt mig för att 2009 kommer bli ett grymt år!!!!