Uppdatering

Efter en dag med Lexington outlet och en lååååång fika på chokladbollen är jag och Anna nu hemma i min lägenhet med två filmer, en chickflick och en dansfilm (vår favorit genre) och massa godis. Trots att vi inte var sugna.....vi tänkte dock steget längre o räknade med att vi skulle bli det så småning om.

En skön dag!

/C

Uppdatering

Huvudvärken från igår vägrar släppa, jag har haft sönder min kamera och inatt tappade jag ner min dator från sängen.

Suck o suck!

Lyrics...

Jag har en förmåga att bli besatt av låtar och låttexter och spelar samma låt om och om igen! För mig är en låt bra om den har en bra text....en text som betyder något och i bästa fall som du kan relatera till. Just nu lyssnar jag på det här i min metallicgröna Ipod:

Beyoncé - If I were a Boy (Helt enkelt för att killar verkligen kan vara svin!)
Dolly Parton - Here you come again (För han kommer oftast igen och karusellen börjar om från början)
Jason Mraz - I'm Yours (fin, hoppfull och min givna låt nästa gång jag blir kär)
Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu (Det gör så ont att göra slut)
Asheley Simpson - Nothing New (Det gör så ont att vara tillsammans) 

och...

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt (den är bara så j-la grym)

Dom är uppe på taken, alla är högt över staden
Sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar "är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig mer tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar och jag tänker är du också själv? Var är du ikväll?

Vem kysste Elin bakom ryggen på Marie?
Var det den store poeten som hon var förälskad i?
Fanns det en plats i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort för jag undrar så´

Och jag undrar vad som händer i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgerbar
Den har blåst sig trött och alla flickor har gått hem
Du var sötare än dom men jag slängde bort det igen
Jag slängde bort nån slags vän...

Det var så mörkt
Den kvällen jag gick hem
Jag hade hoppats på något, hoppats på något

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt
Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt
Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt
Om du vill ha mig, nu kan du få mig

Lura mig nej nej vad folk än säger


Mr fucking Big

Jag såg slutet på min SATC-box på tåget hem i söndags. Det var en sådan dag då man druckit massa dagen innan, sovit typ ingenting och cola light är gud (enkelt uttryckt tokbakis) och vi vet alla att man har väldigt lätt för tårar/känslor då. Sista avsnittet satt jag o snyftade för mig själv o gjorde så många liknelser att min hjärna gick på högvarv.

Och jag måste bara säga: Abso...fucking...utley skulle kunna kvala in till en av de absolut bästa one-linerna i amerikansk tv-historia. Jag undrar om min Mr Big någonsin kommer säga så till mig.


/C


Jävla Stockholmare

Okej jag ska erkänna jag har alltid under mina snart 4½ år i Stockholm suckat och tänkt/sagt jävla stockholmare varje gång någon hets kör mig i baken, trängt sig rulltrappan eller varit allmänt otrevlig. Speciellt i fredags när någon 70-årig järntant marscherar rakt mot mig och mina väskor i tunneln mellan tunnelbanan och centralstation. Hon bara dundrar in i mina väskor så jag nästan flög i marken. Tror ni hon vände sig om o sa ursäkta? Nej. Jävla. Stockholmare.


Men nu ska jag berätta en liten hemlighet...jag har insett att det faktiskt inte bara är stockholmare...det är människor i allmänhet oavsett hemort.....

/C


Skauunee

Idag satt jag o tittade lite på Roomservice o dom filmade från Skåne. Massa fina klipp från platta vidsträckta vyer, vindkraftverk och öresundsbron.......jag kom på mig själv att sitta o fånle i min ensamhet. Jag LÄNGTAR hem!! O vet ni vad det bästa med det hela är? Jo imorgon 16.15 sätter jag mig på tåget och susar ner till Skåne, Kristianstad, Åhus, Snipvägen till min familj! Ska bli härligt då jag skött mig utomordentligt illa och inte varit hemma sen tidig sommar. Jag ska få träffa min sötaste guddotter och hennes nya lillebror och jag har med mig mutor!! Måste ju göra något för att överglänsa min syster som alltid är hemma och har blivit någon form av favorit......ha.....trams!! Vänta bara!!

Jag ska också få träffa Kajsas nya kärlek för första gången....det ska bli väldigt intressant.....måste ju köra klassikern....hörru, om du inte sköter dig måste jag döda dig!!........men i ärlighetens namn så gör han Kajsa så himla lycklig så jag är redan övertygad om att han blir godkänd, hoppas jag blir det......gulp

Och sist men inte minst ska jag träffa Kajsa, min syster Jennie, min syster Jannike, Jossa, mamma och pappa......det kommer bli en mycket bra helg. 

Jag kommer inte tänka någonting på Maria som har visning åt mig imorgon kväll, Niclas som har visning åt mig på söndag och Alex som har visning åt mig på söndag :S

Fuck måste packa!!  


contact ad

This is Jonas, he would like a girl. He is normal and not at all strange. He likes to drink beer and sometimes sportdryck and sometimes both ... simultaneously. Please contact him at [email protected]



Great minds think alike

I fredags när jag kom till jobbet mötte jag Annelie...........


Söndagkväll

Ligger o tittar på Into the Blue och äter salta pinnar. Har haft en riktigt mysig helg, har inte stressat men hunnit med massa ändå. Fest hos Niklas och Karin i fredags med tillhörande utgång. I lördags låg jag hemma några timmar och kurerade min bakfylla. Jag åt Billys Pan pizza med snabbmakaroner....mitt bästa när jag var tonåring! När jag var stadig nog att röra mig utanför dörren mötte jag upp Anette för en fika i Birkastan. Jag gick sen hela vägen tillbaka och hem till Karin o Niklas. Där hade jag, Anna, Karin och Melissa en slapp tjejkväll. Vi lagade tacos och tittade på chickflick. Idag har jag varit med Lisa i nya Nacka Forum. Där slog jag till på en "kofta" till 30-års festen på lördag och en jätte fin outfit till lille Vidar som jag träffar på fredag. I eftermiddags spelade jag tennis som alltid på söndagar och ikväll har jag lagat mat, diskat, tvättat och bytt lakan i sängen.

Nu ska jag snart krypa ner i min nybäddade säng, nyduschad o fräsch med datorn och ett avsnitt av Sex And The City.

Godnatt

Tankenslogik

Igår av någon outgrundlig anledning (eller nej inte så outgrundlig) drack jag öl till middag. Jag vet att öl är kaloririkt men är det inte så att jag tjänade kalorier eftersom jag bara drack öl? Jag har ju egentligen bonus kalorier kvar att ta igen, eller hur?

De var dessa tankar och några till som fick mig att tycka att McDonald's lunch idag var ett helt befogat val......praktiskt att uträkningen gick ihop en dag när jag är bakis dessutom.....


/C

Ensam, ensammare, ensammast

Nu har Alex kök blivit klart och han har flyttat ut från mig......han packade sina kläder, tömde badrumskåpet och kylskåpet, jag som just vant mig vid ett badrumskåp fullt med mansartiklar. En månad har han bott hos mig, en månad har jag haft någon att säga godnatt till på kvällen och godmorgon till på morgonen.

När jag kom hem i lördags lite vemodig för att jag visste att lägenheten skulle vara helt tom stod denna fina bukett på vardagsrumsbordet.

Gulligt!



Tystnad, tagning!

Jag var på väg hem från Lisa igårkväll vid elva, när jag ska parkera bilen på gatan så är alla platser avspärrade. Tillslut hittar jag en låååångt hemifrån (eller egentligen bara kanske 400 m men ganska långt) när jag går mot lägenheten så ser jag att det är avspärrat för att det håller på att spela in en scen i nya Beck filmen. Mycket spännande action bara några meter från min lägenhet. Jag fick sen en man hoppa ut från ett fönster och en tjej klättra upp för ett stuprör.

Nu ska det helt plötsligt bli kul att se den filmen.....och ja.....jag äääääälskar att bo i Stockholm!



Dagens citat

Anna och jag pratar i telefon och hon har problem då hon inte har några partykläder.

"Alltså jag har ju flera partytoppar när jag rotar i garderoben men jag känner mig så ful och tjock i alla, det är konstigt för när jag är naken så ser jag ju smal ut"

Oslagbart

Övernaturligt....

Det kommer att bli ett långt inlägg men läs vidare för jag har en bra historia att berätta. För att ni ska förstå helheten måste jag börja från början och början börjar redan i mellanstadiet....

När jag gick i sexan kom det en kille till vår klass. Han hade blivit placerad i lilla Åhus i en fosterfamilj. Han hade haft en tuff uppväxt med droger, ensam på rymmen när han var 9 år, fosterfamilj som slog honom, pojkhem i Åmål osv. osv. Han var precis så förstörd som man förväntar sig att någon med en sådan bakgrund är, han sket i skolan, rökte och var en gangster i ren allmänhet. Jag tyckte att han var extremt störig och jobbig men kanske lite spännande ändå. Vi hamnade i samma klass i högstadiet och vi var båda riktigt sena till skolan varje morgon. Han gick till skolan, den där vägen genom skogen, och jag cyklade alltid förbi honom. Det slutade med att jag varje morgon skjutsade honom på min cykel. Jag skulle väl säga att det var här någonstans vår vänskap började. Vi började umgås ofta men min familj var inte överförtjust att vi umgicks, ryktena som nått till föräldrarna i området var bl.a. den gången han en vinter gjorde inbrott i x antal sommarstugor, tömde julgransinsamlingens kassa, hamnade i slagsmål, vandaliserade och målade graffiti över hela byn m.m. Men jag såg honom på ett sätt som ingen annan gjorde och tillslut gjorde även min familj det, de lärde sig att älska honom på samma sätt som jag gjorde. Han blev en stor del av mitt liv och tillslut blev vi tillsammans. Vi var tillsammans hela högstadiet och gymnasiet och han var min stora kärlek. Allt var inte bara guld o gröna skogar, det var svarsjukeslagsmål med andra killar, det var turbulenta bråk men i grunden var vi som en person. Han var min tvillingsjäl och jag var hans. Vi mailade och sms:ade (det var väldigt ny teknik då) med varandra hela tiden och vi skapade vårt egna språk. Varje sms och mail avslutades med CLC (Christoffer Loves Caroline och tvärt om), varje cykeltunnel, elskåp osv. hade CLC nersprejat över sig. Vi älskade, vi hatade, vi gjorde slut, vi blev tillsammans igen, vi sårade varandra och vi kunde inte leva utan varandra. Hans fosterfamilj var hemsk och min familj blev även hans familj. Hans övervakare, våra vänner osv. vara alla rörande överrens om att det var tack vare mig han fortfarande levde och att han lugnat ner sig så mycket. Sista året på gymnasiet gjorde vi slut för sista gången och vi återgick till att vara de bästa vänner, när han fyllde 18 år blev han utslängd från sin fosterfamilj (de fick ju inte betalt för honom längre) och han bestämde sig för att flytta till Lund och till sin mormor som var den enda familjemedlemmen som han hade kontakt med. Vi hade fortfarande kontakt med varandra men hade ett långt avstånd mellan oss. Varje gång han kom hem till Åhus så var det mig och min familj han hälsade på. När jag flyttade till Malmö sedan San Fransisco sedan Stockholm fortsatte han att hälsa på min familj i Åhus och vi hade fortfarande kontakt. Sedan vi gjorde slut fortsatte vi skriva CLC till varandra som vi alltid gjort.

En kväll för cirka 3½ år sedan fick jag mitt värsta samtal alla kategorier. Stoffe hade kört ihjäl sig....min första kärlek, min tvillingsjäl, min bror, han som var hela min uppväxt levde inte längre. Jag var helt förstörd jag grät och jag grät tills det inte fanns några tårar kvar, varje morgon på väg till jobbet i flera veckor grät jag och jag kunde inte förstå när det någonsin skulle sluta göra så ont. Jag skickade in en dödsannons i tidningen med en dikt och de tre små bokstäverna som sa så mycket...CLC.  Begravningen närmade sig och jag tog tåget ner till Skåne, på blommorna jag la vid hans kista skrev jag såklart CLC...

Samma dag som begravningen på kvällen var jag med mamma och deras valp på brukshundsklubben mitt ute på landet i Skåne. På vägen hem står det en bil framför oss på den ödsliga vägen. Av någon anledning slänger jag ett öga på registreringsskylten och mitt hjärta slår ett dubbelslag.......det står CLC.....

Detta är en historia som jag berätta flera gånger de senaste året, det var en händelse som verkligen skakade mig, tro på det eller ej men jag gjorde det, det var ett tecken från honom, han visade att han inte skulle glömma mig. 

I helgen drömde jag om honom på alla helgons natten, jag drömde jättetydligt och när jag vaknade på morgonen kände jag en extrem saknad. Eftersom det var alla helgona helgen så åkte jag förbi Skogskyrkogården för att tända ett ljus på minneslunden där. Jag satt där en stund o åkte sedan hem. När jag parkerar bilen kör det förbi en bil och av någon anledning slänger jag en blick på registreringsskylten och mitt hjärta stannar för en sekund.....det står CLC.... 

Förstår ni vad jag menar.....hur det känns?? Jag har väldigt svårt att släppa det...