Earth hour

Jag ska ärligt erkänna att jag typ glömde bort att det var earth hour idag....sjukt dåligt av mig! Jag upptäckte det först vid tio i nio när jag var på stan för att handla sushi och gick till 7eleven för lite godis, för när jag kom till 7elevenbutiken så var alla skyltar släckta....jag hann faktiskt brusa upp lite inombords...typ...fan det är ju stängt...7eleven my ass mera 7nine.....man bor ju förh-lvete i en storstad....nej det är söders fel....j-la förort...jaha hur långt ska jag behöva gå nu.....

Men dörren stod öppen och det var öppet.....det vara bara helt nersläckt på grund av earth hour-grejen.....det var mysigt!

På vägen hem tänkte jag gå till platsen vid mitt hus där man kan titta ut över hela stan.....tänkte kunde vara kul om man såg någon skillnad men eftersom det inte ens märktes på Folkungagatan så tappade jag lusten. Dessutom fick jag dåligt samvete över att min tv och lite lampor var igång hemma....så jag gick hem och släckte ALLT, tände ljus och drog ut sladden på datorn så den gick på batteriet istället......det var mysigt!

Synd att jag var själv och inte med typ H så jag kunde fördriva tiden med mys....men ett stoort steg för mig: Jag är hemma själv hela kvällen och det är typ okej......vuxen, check!

Jag.är.stolt.

Lördagen den 21 mars 2009

Lördagen den 21 mars 2009 var en historisk dag. Jag och Lisa hade en heldag med utgång för första gången sedan hon blev gravid....typ 1½ år sedan. Gud vad jag längtat efter denna dag.....

Lisa hade skickat iväg Janne och Walter till deras landställe för att få en hel helg för sig själv och vår dag började med att jag kom hem till henne med en packning full med partykläder, smink osv. Sen gav vi oss ut på stan, vi gick i affärer och shoppade i några timmar sedan blev det middag och inhandling av snacks. Kvällen tillbringades i soffan med vin, cider, godis. lite tv och massa tjejsnack. Vi begav oss tillslut mot Lemon Bar det stället vi alltid besökte innan Walter kom till världen. Vi hade fantastiskt kul och vägen hem väckte många minnen......Vi gick alltid hem tillsammans när vi var ute och det hände alltid massa tokiga saker på vägen. Som den gången vi av någon anledning låg ner på gatan eller den gången vi höll på att skrämma livet ur en stackars cyklist eller den gången vi trodde att vi skulle bli överfallna av en gubbe som gömde sig bland återvinningscontainerna. Den bästa gången var ändå den kvällen vi bestämde oss för att hoppa i sängen där en stackars Janne låg o sov, bara för att han sagt att hon absolut inte fick väcka honom när hon kom hem.

I alla fall var det underbart att han en heldag med henne.......hon är min Kajsa i Stockholm!!

Förtjänar jag verkligen det här??

Jag har haft turen att träffa en av de finaste killar i hela världen....jag undrar om det finns en snällare människa. Han får mig att må så bra, känna mig så värdefull och viktig. Det suger att vi bor 65 mil ifrån varandra men samtidigt gör det att man uppskattar varandra på ett helt annat sätt, man tar inte varandra för givet och man gör små saker för varandra som betyder så mycket mer!

I lördags ringde det på min dörr....det var ett blombud....5 röda rosor från H...bara sådär helt utan anledning!!

Jag sa till honom en gång för längesedan att jag var väldigt förstörd och att mitt hjärta var trasigt men att han räddade mig när jag höll på att drunkna. Det är så sant.....och nu snart så tror jag att jag har läkt, för han är så fin!

Jag sa till Lisa typ 10 gånger i lördags att jag inte kunde fatta att han skickat blommor till mig sådär utan anledning och ifrågasatte om jag verkligen förtjänade det och hon sa.....Caroline, det är precis vad du förtjänar, inget annat!

älskling

I crack my self up

Alltså jag kan verkligen vara sjuk i huvudet när jag har druckit. Tömde precis min partyväska från gårdagen och hittade en dumle kola. O när jag såg den så kommer jag ihåg....vi var påväg ut igår vid tolv tiden (vi var hemma hos Anna och festade). Vi höll på att packa ihop oss och medans tjejerna drack upp sitt vin tittade jag ner i godisskålen och bestämde mig för att ta en dumle och lägga i min väska. Den kan vara bra att ha lite senare om jag skulle bli lite sugen...


Herregud


Min dag i korthet:

1. Varit på tillträde för föreningens räkning på lägenheten vi sålt....2 600 000 kr i på föreningens konto!
2. Varit på utbildning på Lidingö med SkandiaMäklarna.
3. Skrivit kontrakt på en lägenhet jag visade i helgen.
4. Blivit erbjuden att medverka i en artikel i SvD på deras karriärssidor!

och nu ska jag hem o fixa mig för att möta upp Anette. Vi ska på VIP-mingel på Topshop, 20% rabatt på hela sortimentet, vin/champagne, snittar och mingel.

det går bra nu


I'm so sorry

Jag vill be om ursäkt för mina tråkiga och väldigt korta inlägg på sista tiden.....det otroliga/fantastiska (välj vilket ord du föredrar) är faktiskt att det finns en anledning. Min router bråkar med mig vilket innebär att mitt trådlösa Internet inte fungerar vilket innebär att jag får sitta i hallen på ett kallt stengolv och surfa vilket innebär att jag inte orkar göra något mer än nödvändigt på nätet.


Detta har pågått i flera veckor för att jag helt enkelt är för lat för att lyfta luren och ringa till "min" datakille.

Ett tecken på att det här har pågått för länge:


"Jag har upptäckt att nätverkskabeln räcker till badrummet så jag kan sitta i badrummet och surfa...alltså använda toalettstolen som stol INGET ANNAT"


Vårruset

Idag tänkte jag träna efter jobbet.....ge mig ut på en löprunda. Notera att jag skriver detta som att det är något vanligt förekommande i min vardag....det är det inte! Jag tror aldrig att det hänt faktiskt eller jo en gång sprang jag 2,5 km med min pappa i skogen, det kan nog ha varit i typ högstadiet. Iaf så är det så att jag har lovat att springa vårruset med ett gäng tjejkompisar den 26 maj o jag känner att jag bör ha sprungit någon gång innan dess.


Men


  1. Det rengnar idag
  2. Det är kallt ute
  3. Det är faktiskt jävligt långt till den 26 maj.....jag har gott om tid
  4. Anna informerade mig att vår promenad runda är knappt 5 km....det är ju typ jobbigt att gå den rundan :(

Men det löser sig (sa kärringen som sket i vasken (ett talesätt, alltså jag är inte kärringen))


Hollywood schmollywood

Har ni tänkt på att i filmer när någon av karaktärerna är lite nerstämd eller ledsen och dom sitter för sig själva vanligtvis i en bar med en drink framför sig, kommer det alltid en vän eller iaf någon som noterat deras sinnesstämning för att prata och trösta. Varpå den nerstämda karaktären säger något i stil med "Please leave I want to be alone right now"


Det har faktiskt aldrig hänt mig...trist att hollywood bidrar till en sådan skev bild av verkligheten....eller är det bara jag?


tur i oturen

Hade inte jag idkat 3-sekunders regeln så hade jag gått miste om så mycket gott....jag är sjukt släpphänt.

Så något annat totalt ointressant ni vill veta om mig....passa på.....


Jag vann!!!

Tävlingen jag var med i med den fina tavlan (se längre ner på sidan) avgjordes igår och jag vann!!

Fantastiskt.....

Tidningskungen

Vi får tidingar från tidningskungen till vårt kontor. Det kommer en hög med tidiningar av olika slag en gång i månaden. Idag fick vi ELLE, Mat och hälsa, Vagabond, Residence och KING. Jag slängde mig över KING det första jag gjorde vid lunchen......en tidning gjord av och för män.....vad säger det om mig undrar jag??!

Någon? 

Morgonpigg....not

Nu är klockan 22.02 och om cirka 5 timmar ska jag gå upp.........varför kan man undra......just nu undrar jag också hur jag tänkte. Men jag ska gå upp så tidigt för att ta mig till Alanda och sedan vidare till Malmö. Jag ska med SkandiaMäklarnas huvudkontor till Malmö Högskola och representera SkandiaMäklarna på deras Mäklarmässa! Trots att jag kommer ha ringar under ögonen som sträcker sig ner till magen så ska det bli kul. Dels för att det är min gamla skola och tillika där jag läste till mäklare dels för att min syster nu läser till mäklare där och kommer vara med hela dagen.

På kvällen blir det sittning med middag och fest. Jag och Alex är för one night and one night only varandras wingmen....eller rättare sagt jag är hans wingman....jag behöver ingen....

Som sagt min syster kommer vara där och har jag riktigt tur så hinner jag ett snabb möte med Johanna och Helena som en liten extra klick grädde på moset.....och som ett litet körsbär högt upp på denna kulinariska anrättning blir det hotellfrukostbuffé innan flyget tar mig hem på onsdag....

Godnatt

Saker jag önskar att jag visste, del ?

Dom, vilka det nu är vägverket, staten, regeringen bla bla har höjt p-böterna från 700 kr till 900 kr om man står förnära en korsning.....fuck

Tokigt

Jag upptäckte precis att jag har haft min tröja bak-o-fram hela dagen

Ena foten framför den andra

Jag är "in a relationship" på facebook nu....det är stort!

dansa

Så vad man kan utläsa av mitt förra inlägg ska jag gå på SatsDans ikväll....det är förövrigt samma pass jag gick på för två veckor sedan när jag trillade ihop i en hög på golvet och skadade min fot big time! Idag är jag förberedd och hårt lindad om foten....det blir lite minde elefant-smidighet och lite mer såhär:



Hoppas jag...gulp

Träningsdagbok

...är inget vanligt förekommande i min blogg eftersom jag faktsikt är ganska kass på att träna...men...den här veckan är något alldeles extra är det gäller träningsdelen:

Måndag - SatsPowerStep
Tisdag - Vila
Onsdag - SatsDans
Torsdag - Badminton
Fredag - Vila
Lördag - Badminton
Söndag - Tennis
 

Visst är jag bra!

Jag är med i en tävling!!



Jag har tagit min bloggtävlings-oskuld! En gammal kollega till mig från Kristianstad har en underbar blogg där hon visar upp sina konstverk och nu lottar hon ut denna vackra tavlan. Jag bara måste vinna den....den är superfin och skulle göra sig mycket bra i min lägenhet. Gå in och titta på hennes blogg
http://jolbi.blogg.se/

Blommor och vin

Mina kunder är de bästa i hela världen!!


Kvalitetstid

Jag har inte umgåts på riktigt med Anna H på evigheter så ikväll tar vi tag i det hela.....vi ska åka och träna. Det blir Sats nya pass PowerStep som är någon blandning av step och styrketräning och sedan ska vi basta, duscha och sola solarium.

Det ska bli MYCKET trevlig! 

Can't help falling in love

Som sagt var jag hemma i helgen...var med H i stort sett hela helgen vilket var fantastiskt! På lördagen var han dock tvungen att hjälpa sin pappa i typ 6 timmar och eftersom alla jag känner där hemma var borta så hade jag inget vettigt att göra. Jag tog bussen från Kristianstad till Åhus, gick ut med Lucky, gick o drog fötterna efter mig hemma i huset och hade allmänt jättetråkigt! Jag försökte att komma på saker att hitta på och folk att träffa men som sagt alla var bortresta/jobbade så jag la mig på soffan och tittade på One Tree Hill på datorn. Jättedeppiga avsnitt bara hemskheter och sorglig kärlek, för varje minut blev jag mer och mer nerstämd......jag hatar verkligen att vara själv. När H äntligen ringde körde jag för att hämta honom o då var jag väldigt nerstämd. Underbar som han är märkte han det direkt.
Han frågade om jag såg framemot melodifestivalen, jag svarade "nej, det spelar faktiskt ingen roll om jag ser den" varpå han sa "du kan verkligen inte vara själv va....du är ju deppig"  jag log och svarade "nej det kan jag inte" och då säger han " då ska jag aldrig mer lämna dig själv igen"


Man lär sig något nytt...

Nu är jag hemkommen efter ytterligare en låååång tågresa o sista timmen roade jag mig med att tvinna hela mitt hår så att det såg ut som jag hade dreadlocks.....jag lät dom sitta kvar också, hela vägen hem på tunnelbanan :)

o det var faktiskt en kille som sa till mig att han tyckte jag var snygg.....o det hör verkligen inte hit att han var typ full, typ utvecklingsstörd och läskig....

thats not the point...liksom