Nytt försök

Okej.....från och med nu börjar mitt nya liv :D

Helgen

Denna helgen har varit den bästa helgen på länge!! Min familj har varit här och hälsat på och firat min födelsedag! Dom kom sent i fredags och vi träffades i min lägenhet för att äta smörgåstårta och jag fick öppna mina paket. Fick ett playstation 2 med massa roliga spel till!! Tjohoo! Så nu ska det sjungas och spelas för hela slanten :)))
På lördagen så var vi och åt brunch på Mosebacke (jätte mysigt ställe) och sen gick vi in till stan och stor shoppade! Jag handlade massor på Gina Tricot och min syster handlade sina första babykläder!!! Så roligt....dom har äntligen släppt på köpförbudet! Men samtidigt så vet man inte vad det blir för kön så utbudet är ganska begränsat......det finns en gräns på hur många beiga bodys man kan köpa :D
Dom köpte den sööööötase pyjamasen till julafton dock!! Beige (surprise) med texten Santas litlle helper och små renar på fötterna och en JÄTTE söt ren mössa! Jag längtar till jul och deras bäbis!

På lördag kväll var vi på SVTs 50 års jubileum på Hovet......massa kändisar såg vi!! Bland annat Carola, Grynet och Lena PH.

En väldigt lyckad helg med andra ord.......jag verkligen ÄLSKAR min härliga familj.....vi har sååå kul ihop!

Jag har ju inte berättat om min födelsedagsfika i torsdags....den var också jätte lyckad! Vi satt och snackade skit hela kvällen och åt tårta och massa kakor.......Massa fina presenter fick jag......Marielles present var så söt! Det var de två saker vi har gemensamt kombinerat i ett : ) Ett fia med knuff och hutt spel :D Haha så skön!  


Nu ska jag gå och träna.....mitt nya liv startar nu!


Oj oj oj...

...vad duktig jag har varit! Idag har jag bakat för hela slanten och är nu äntligen klar! (KL. 23.18!!)

Jag kan väl erkänna att jag inte är någon van bagare och har nog aldrig bakat kanelbullar tidigare....vilket Anna fick erfara för hon fick guida mig via telefon stora delar av bakningen.....dels fick jag skicka några mms för att få bekräftat att degen var tillräckligt slät och att kanelbullarna var tillräckligt stora, hahaha! Stackare!

Förutom kanelbullar gjorde jag mina kända chocolate chip cookies.....ett äkta recept som jag fick med mig från USA....dom är helt underbara!

Har ser ni mina bakverk.....visst ser det gott ut?!?!

105754-33105754-34

Nu undrar ni kanske varför jag bakar?!??!! Jo det är nämligen så att imorgon fyller jag år! Hela 25 jordsnurr (vaddå jag söker brev vän och är 12 år :D) så jag ska bjuda på fika med bullar och tårta, till alla som vill komma!

Nej nu måste jag gå och sova så det blir morgon så Johan kommer med frukost på sängen till mig ;)

Jag älskar födelsedagar!!!! 

Lördag - way too tidigt

Igår hade jag som sagt tjejkväll.......så idag är jag bakis :( Det är lördag idag och detta är min enda lediga dag i veckan, den enda dagen jag får sova ut och just denna veckan behövde jag det extra mycket! Vad tror ni händer? Klockan fucking tio ringer det en kund!!!!! Självklart svarade jag inte men dom väckte ju ändå mig *gråt* och nu kan jag inte somna om....
Men vem ringer till någon en lördag morgon kl 10?!?!?! Till sin mäklare dessutom.....jag skulle inte ens ringa någon jag känner så tidigt!!!! Usch för mitt jobb just nu :(
Nu ligger jag iallafall och inväntar mer normala tider att ringa tjejerna som var här igår så jag kan fylla alla luckor och få en hum om vad som hände igår :)))))
Mycket vin och rom o cola (light) blev det! 

Tjejkväll

Idag är det fredag....skööönt!
Jag har haft en hektisk vecka och knappt hunnit sova något så jag är riktigt trött idag......men som sagt idag är det fredag.....skööönt! Istället för att lägga mig i sängen det första jag gör som min kropp skriker att den vill göra ska jag hålla i en tjejkväll i min fina lägenhet. Några stycken söta och snälla tjejer ska samlas hos mig med vin i mängder. Så ikväll ska det skvallras, ältas och analyseras hela natten lång!

....och går allt som det brukar så står vi på något uteställe på stureplan vid ett tiden och spanar på killar som vi tillängnat timmar till att bojkotta.....hahahahaa! Vem säger att vi tjejer är tvetydiga?!??!

Kul kommer vi ha iallafall!

Trött

Nu äntligen är min arbetsdag slut! Ville bara skriva och berätta vilken fantastisk arbetsmyra jag är :))))
12 timmar idag.......11 timmar igår!
Nu ska jag hem och titta på lite välförtjänt tv

Puss och kram....ses på stan

Hua

Idag gjorde jag det stora misstaget att kolla in saldot på mitt konto......usch......det var som hela helgens samlade bakfyllor på en gång! Fy fan vad mycket pengar jag gjort av med i helgen och det är typ en miljon år till nästa lön. Stackars stackars mig!!!!!

Tv myskväll

Snart kommer Anna och vi ska mysa ner oss i soffan äta massa popcorn och titta på Gilmore Girls, Desperate housewifes och Joey! Lika mysigt varje tisdag.....som helg mitt i veckan.....


En söt liten köttbulle

105754-32

Äntligen

Så då var det äntligen dax för Skåne och min älskade familj. Jag tog flyget hem redan i torsdags och redan när jag satte min fot utanför planet fick jag den bekanta känslan i kroppen.....jag kan andas! Det är lika underbart varje gång man kommer hem....det är en annan luft i Skåne och den är mycket skönare att andas :) flummigt jag vet! Att kunna se så långt ögat når över vidderna bidrar nog också till den känslan!!
Jag åkte iaf raka vägen till min söta gravida syster Jennie och hennes pojkvän David. Dom har precis flyttat till en liten nybyggd sommarstuga där deras barn (min systerson/dotter...mkt stolt framtida moster) ska få tillbringa sin första tid i livet. Kan verkligen se den lilla perfekta familjen där!!

Fredagen tillbringade jag med att titta påderas framtida 
barnvagn och allt som hör till med mamma och Jennie. Kliar i fingrarna att handla en massa men det råder köpförbud än så länge :(
Fredag kväll träffade jag världens bästa tjejer.....Josefin och Josefin! Vi var ett gäng som åkte till Byakrogen i Österslöv. Vi åt och drack i mängder!!!!!! 

105754-26

Hela gänget....gud vad trevligt vi hade!!

105754-27

Jossa har lite svårt för att bestämma sig....hmmm.....vin, öl eller skumpa! Gissa om vi hade huvudvärk dagen efter!!

Sov hos Jossa den natten och satt uppe o pratade och passade på att umgås en massa.......Gud vad jag saknat henne!!