Påskhelgen!

Jag har varit i Skåne hela påsken och myst med vänner och familj......det har varit riktigt härligt och energigivande! Känns nästan som man varit ledig en hel vecka eller något!

I fredags var jag på min kära vän Josefins 25-års fest (se bilder på henne längre ner i bloggen) och hennes mammas 55-års fest. Det var en riktigt trevlig fest! Blött blev det och jag måste säga att jossas släkt är helt underbara, festar som ett helt kompani hihi! Självklart hade jag kameran med mig för att föreviga denna milstolpe i hennes liv. När jag plockar upp den ur väskan för att avlossa första bilden så startar den för att sedan dö direkt igen till tonerna...byt batteri....åhhh suck! Så typiskt mig! Så tyvärr blev det inga bilder på denna fest....men gud det hände mycket som kommer leva kvar i minnet ett bra tag! Som till exempel när Jossas galna bror vänder upp och ner på sin mammas syster (50+) som en del av deras bugg nummer!
Eller Jossas kusin som helt galet stutsar runt i hela rummet till varje låt!! 
Jag fick även höra att min insats var ganska minnesvärd då jag halkade (på all utspillt vin) och ramlade mest hela tiden (min skor vill aldrig sammarbeta med mig!). Det var så minnesvärt att Jossas moster till och med ringde dagen efter och frågade hur det var med mig!

Dagen efter denna galna fest tog jag det lite lugnare.....jag mötte nämligen upp Kajsa och Daisy för en uppfriskande promenad på stranden! Och vi hade jätte mysigt! Strålande sol och vindstilla.... En hel timme gick vi där och snackade skit!

Hundarna njöt i fulla drag och Lucky lekte med stackars 12 veckor gamla Daisy så hon blev helt slut!


image73


image74

Lucky vågade sig ut i det iskalla vattnet!

Lisa, lisa!

Tyckte att denna fina bilden förtjänade ett eget inlägg!!!

...och då vill jag passa på att säga att detta är världens bästa tjej......helt underbar!
Snäll, riktigt rolig, alltid glad och omtänksam! Det bästa är vänner som ger mig energi och det gör hon!

Älskar henne trots att vi inte känt varandra så länge!

105754-72

S.U.C.K

Tillbaka till jobbet en jobbig och fullbokad måndag....är aldrig lätt (varför kan inte alla veckor börja med en tisdag?!) men just denna veckan var det extra jobbigt!! Jag har nämligen precis kommit hem fån en helt underbar weekend i Sälen/Stöten och var inte någonstans sugen på att börja jobba igen!! Man får trösta sig med att det är kort vecka...

Sååå....Sälen! SHIT vad kul vi hade! Vi var ett gäng på sex personer som lämnade huvudstaden för det något kallare Sälen, jag hade bokat kontorets nyinköpta lägenhet i Stöten Mitt.....ett ski in, ski out lägenhetskomplex. Märk att jag är väldigt stolt över att slänga mig med uttryck som ski in, ski out :) Med tanke på att det är andra gången jag vistas norr om arlanda så har jag all rätt att vara stolt...eller hur?
Det är som en helt ny värld där uppe...var, när och hur lärde alla sig att åka skidor utom jag?!?! Jag är rikigt dålig faktiskt och att dessutom kombinera det med en extrem höjdrädsla är inte bra...haha!

Solen sken på oss hela resan och jag måste nog erkänna att jag prioriterade solen framför skidåkningen! Vad jag även prioriterade framför skidåkningen var ju självklart...Afterskin....massa jägermeister och öl.....en eftermiddag köpte killarna förvånansvärt mycket Irish coffee.....men när jag och Lisa vände oss om och såg att den såldes av två väl utrustade blondiner var det inte så förvånande längre :)

Här kommer lite väl utvalda bilder!! 

image71

Jag och Lisa på afterskin.....vi stal kepsen från våra grannar :)

image69

Pojkarna på väg upp í liften!

image70

Hela gänget minus fotografen Johan!