Die sonne scheint und alle sind früh

Gud vad underbart det är att solen skiner o man känner att man närmar sig sommaren för varje dag som går! Bara några veckor kvar till midsommar...lovely!

Denna helgen har varit helt fantastisk....började helgen med att åka lite tidigare från kontoret i fredags för att sätta mig i en park inne i city o sola. De slutade med att jag fastnade i Gallerian och shoppade massor (bland annat en jättesöt klänning från Vila) sen mötte jag upp Anette. Vi gick till Hötorget och köpte körsbär, satte oss på konserthusets trappa och stekte oss i solen! Kvällen blev lugnt med en bra film o sushi!

Lördagen sov jag jättelänge och gick sedan på stan men Anette och Anton och njöt av vädret. Anton inhadlade en ny filt inför sommarens alla picknickar och vi invigde den i Berzelipark... På kvällen var det dags för min o Ninas efterlängtade rosa fest! Det blev jättelyckat och i stort sett alla hade tagit på sig något rosa! Jag älskade Skoglunds rosa detalj.......en aftonbaldet sportbilaga nerstoppad i bakfickan :)


105754-87

Saker man inte ska ha på sig på gymmet om man tränar så man svettas

Var på gymmet häromdagen och tränade Satsdans (danspass med enkel koordination) framför mig stod en tjej som verkade vara helt övertygad om att hon var på audition för någon cool dansroll på Broadway! Hon dansade och levde sig in så jag nästan blev generad. Det värsta var ändå att hon var klädd i en ljusgrå slapp bomullsoutfit (typisk dansare stil) och vet vet ju alla vad ljusgrå bomull gör när man blir svettig........den blir kraftigt mörkgrå. Jag som då stod bakom henne fick uppleva mörkgråafläckar på ställen jag inte har lust att tänka på när jag tränar......eller rättare sagt aldrig tänka på....speciellt inte på en tjej.....

Usch.....så säg efter mig....ingen ljusgrå bomull på gymmen....hur svårt kan det va?? 

Saker man inte ska säga till en tjej över 20

Var på gymmet idag och fick en personlig tränare som skulle gå igenom och göra ett styrketräningspass åt mig. Han frågade om jag styrketränat tidigare och jag svarar: Ja men det var längesedan när jag gick i gymnasiet typ....när var nu det....ja typ 8 år sedan. Varpå han svarar: Va? Hur gammal är du egentligen???

Fel fel fel fel fel fel fel!