O när ni...

...tar saken i egna händer....gör som dom på tv gör!!
Denna MYCKET bra låten har jag på hjärnan idag!
Det är en så där härlig låt som gör att jag blir alldeles glad och partysugen....idag är det tisdag och det är alldeles för långt kvar till helgen så att sitta och små tralla på den framför dator är riktigt trevligt faktiskt!

Bara så att ni vet :)

Rosa, rosa och rosa!!!

Här kommer lite bilder från min underbara och seriösa rosa Meodifestivalen fest!!! Det var riktigt lyckat. Vi startade kvällen med att titta på Melodifestivalen finalen och dricka rosa champagne. Hela min lägenhet var utsmyckad med rosa ballonger, rosa ljus, rosa godis.....rosa allt!
Och som den äkta festfixare jag är tvingade jag alla att ha på sig något rosa :)

Det blev en toppenfest med Singstar och massa dricka.......riktigt blött blev det faktiskt...haha!


105754-68

Jag och Lisa i vår extremt fina peruker!!

105754-67

Redo för rosa fest!!!

105754-66

Sötnosar!

105754-65

Jag med söta rosa pojkar i bakgrunden!

105754-64

Jag och Nina i vår klassiska sång pose! Stackars Andreas haha!

Varför?

Varför...är det så j-vla svårt att gå ner i vikt!!
Viljan finns, kunskapen finns och ekonomin finns.......så varför varför är det så svårt??!!

Jag ska nu ta tag i mitt liv på riktigt, träna minst 2 ggr i veckan och rensa skafferiet på onyttigheter!

Usch o fy för socker!

Massor med bilder!

Här kommer lite bilder från dopet på Ella!

105754-59

Massa dukning och fix innan dopet! Visst blev det fint!

105754-60

Fast lite tid för mys med Ella hann vi med!

105754-62

Sjukt söt tårta!!!!

105754-61

Mamma, Pappa, Gudmor (jag) och gudfar till Ella!

105754-63

Min (gudmor) och Victors (gudfar) present till Ella!

Fullspäckad men helt underbar helg!

I helgen har jag och Johan varit nere i Skåne/Åhus och hälsat på min familj och vi har haft det helt underbart!
Fredagen bestod av en lång bilresa ner genom halva Sverige, med ett strategiskt stopp på köpcentret A6 i Jönköping och en bil full med godis. När vill väl steg in i Mammas och Pappas hus i Åhus vid tio på kvällen så blev det några timmars snack om allt och ingenting och lite ost o kex  (vad är det med oss Skåningar att alltid äta?! Johan har väldigt svårt att hänga med oss, hihi)
 På lördagen var planen att åka in o fika med Kajsa i stan (läs Krisitanstad) men min syster behövde oss för alla förberedelser inför dopet. Att hon och David (hennes kille) dessutom glömde bort att dom skulle på födelsedagsmiddag för hans bröder underlättade inte för dom! Jag och Johan köpte läsk och vek servetter hela dagen :)
Dagen överraskning var att Fredrik Wistrand från Göteborg tittade förbi och sa hej! Det var JÄTTE kul att träffa honom.....det var typ 100 år sedan sen sist! Han hade blivit stor.....en riktig man....chocken har inte riktigt lagt sig ännu...tänk att det inte bara är jag som blir äldre ;) 
På kvällen åkte hela familjen inkl. pojkvänner + barn exkl. mamma som var tvungen att jobba, till Åhus nya kvälls underhållning, Åhus Bowling! Åhus börjar bli en stor by!!!! Snart får ni ett McDonalds också sa Johan lite sarkastiskt :)
Södagen började med att klockan ringde kl. 08.00!!!....en söndag buh hu! Vi hoppade upp ur sängen för att snabbt ta oss ner till stugan som festen efter dopet skulle hållas i. Där flyttades det bord, dukades och planerades. När vi äntligen var klara där så åkte vi i il fart ner till kyrkan och hade världens finaste dop för världens finaste lilla flicka, som fick namnet Ella Filippa Lang! Jag och Victor var väldigt stolta gudföräldrar! Efter dopet hade vi en mycket trevlig fest med massa släkt och vänner! Smörgåstårta och princesstårta stod på menyn!
Efter städning och röjning var det dax för oss att åka hela vägen upp till Stockholm igen!

Så som sagt en fullspäckad men helt underbar helg!