bara för att

Nu är jag värd en negerboll....bara sådär....för att de finns i skafferiet.

Jag är vuxen o behöver inte alls bry mig om att det är typ 7 minuter kvar till lunch...jag tänker äta upp den nu innan min svettiga konsum sallad!

Ha

men :(

Idag är jag lite sjuk och hängig....och mår illa!

Tillslut efter en powernap och en ständigt växande hunger i magen gick jag till det närmsta stället som säljer mat...tur för mig så är det en sushibar! På vägen dit lyckas jag gå förbi (och nästan trampa på) två små döda fågelungar!!!
 
Jättehemskt och sorligt.....o det hjälpte inte mitt illamående....

Behöver jag säga att jag valde en annan väg hem

GRÅT

Fråga

Jag undrar också varför det står ett rött hus med vita knutar högst upp på globen på den sluttande väggen?


Jättemärkligt!

Jag är så dålig!

...men jag har haft den galnaste månaden på länge....min maj i korthet:


Första helgen i maj hade jag mina underbara barndomsvänner Helena, Johanna och Kajsa på besök. Fullspäckad helg med fest tre dagar i rad, shopping och skvaller!! UNDERBART! och så självklart jobb på söndagen.

Andra helgen var det den klassiska avskedsfesten, denna gången i Antons ära...tokfest till 6 på natten, dagen efter var det gårdsstädning kl 11 på morgonen och sen grill o mys med Lisa och Janne på deras landställe. och så självklart jobb på söndagen.

Veckan efter bar det av till Mallorca med kontoret, tis-fre. Massa fest och sangria!! Samma dag som jag kom hem två timmar efter jag landat satt jag och H barnvakter till Lisa och Jannes lilla Walter. Underbar kväll med en snäll Walter till min och Hs lycka! Dagen efter hängde vi i vitabergsparken o solade, åt picknick, spelade kort, läste och halvsov. På kvällen var det Eurovision hemma hos oss med allt vad det innebär. Tokroligt! och så självklart jobb på söndagen.

Veckan efter det bar det av till Barcelona med mamma och systrar, ons-sön. En helt fantastisk resa med många skratt, sol, bad, sightseeing, sangria och FEST. Träffade ett underbart gäng från England som var på svensexa över helgen. Sista kvällen var all in med dom o jag sov från 06.05-07.00 den kvällen...55 min! Trött som en banan på söndagen, på flyget, hemma med grillkväll, myskväll med Kajsa, Petter och H. Somnade på H bröst kl 12 på natten för att sedan vakna kl 05.15 för att ta tåget hem till Stockholm....Herregud....zombie check. Sov som en gris på tåget tills jag började drömma stress-drömmar att jag hade miljoner missade samtal från kunder som ville prata med mig...åkte direkt till jobbet med packning o allt och jobbade till nio på kvällen.

Och så har vi idag en dag hemma i stockholm o dags för årsstämma i föreningen (sitter som kassör i styrelsen) och såklart blev jag vald till ordförande för hela skiten.....87 lägenheter och massa medlemmar.....suck!

I helgen ska jag hjälpa både Janne o Lisa och Anette o Daniel att flytta under samma dagar och tider! och så självklart jobb på söndagen.

Och som ett litet russin i kakan så har jag haft min bästa månad på jobbet denna våren och jobbat tokmycket!

Kan man köpa tid?
I så fall var?

Proffsblogga..jag?

När jag ändå håller på kan jag berätta att det nu är klart att jag ska börja blogga för SkandiaMäklarna. Lite av en mäklarblogg för alla som vill läsa....lite om vår vardag, omvärlden, marknaden o där kunder kan ställa frågor om bostads köp/försäljning....

Ska bli väldigt spännande, vi var på bloggutbildning förra veckan o nu har vi kört igång internt till en början o snart går det ut för hela världen att läsa...

Pressen!

jobb jobb jobb...

...jag skyller allt på att jag har jobbat galet mycket! MEN det är det värt för om ganska exakt 5 timmar blir jag hämtad av en bil som kör mig till arlanda för att hoppa på ett flyg som flyger mig till mallis!

Ja det är sant....hela kontoret åker på välförtjänt semester tis-fre på mallis! Ska bli underbart med solsemester.....speciellt när jag slipper betala för den :)

Haft ett litet packa meltdown men nu är jag på lina igen!

bok...check
solskyddskräm...check
bikini...check
pass...check
förmycket kläder...check
jobbmappar...check
sjukt vit kropp med lite för mycket fett...check, check CHECK!