Att lära känna varandra...

Igår när jag pratade i telefon med H för typ 6:e gången den dagen frågade han mig: Du är ganska mycket för bröllop va?

...Ja...

Men jag kan faktiskt inte hjälpa att alla ska gifta sig runt omkring mig hela tiden!!

Lycka

Idag när jag var på konsum hände det något otroligt.....när jag skulle betala min svettiga sallad noterade kassörskan att bäst-före-datumet var idag och sänkte priset från 44.90 kr till 25 kr.....

Vad ska jag göra med alla pengar?! 

Nu ska jag bjuda på mig själv...igen

Det har hänt förut o nu har det hänt igen....suck.....ni kan läsa om förra gången här. Jag var på gymmet förra veckan o körde ett danspass.....jag var tokladdad och körde på i hårt tempo. Någonstans i mitten av passet hände det, när jag var som mest inne i min dans....jag tog ut stegen och kände mig som någon form av Beyoncé eller kanske Britney Spears.

En avancerad dans....först en stegkombination sedan ett benlyft som i samma stund utvecklas till en snurr på ett ben som sedan efterföljs av ytterligare en stegkombination...jag var sjukt het, men så när jag lyfter på knät och hoppar upp i luften för att snurra händer något.....min fot viker sig under mig och jag trillar ihop i en liten hög på golvet.....det gick så jävla snabbt jag hann inte tänka en tanke....jag hann inte en tycka det var pinsamt. Det gjorde SÅ ONT och det såg nog ganska illa ut för instruktören t.o.m. avbröt dansen för att kolla att jag va okej...

Nu en vecka senare är min fot fortfarande svullen och blå.....idag provade jag att gå i högklackat för första gången.
Det.var.för.tidigt.


Jag

Jag är beroende av att saker och ting ska hända och vill aldrig fastna i en vardag.
Jag gillar att hångla som om det är första gången man kysser honom. som att inte förvänta sig något annat än den där doften genom näsan.
Jag äter ofta sushi, minst en gång i veckan men jag skulle kunna leva på det. frukost, lunch och middag.
Jag säger ja till ungefär allt faktiskt. jag är positiv till alla fester, äventyr, möten, upptåg, resor och så vidare. det är inte alltid bra, men jag får sån ångest av att säga nej till saker.
Jag ger mig sällan in i djupa diskussioner om saker som politik, feminism, dödshjälp osv. Jag bryr mig helt enkelt inte tillräckligt.
Jag duktig på att styra upp saker. resor, fester, presenter, sånt.
Jag stör mig på människor som är egoistiska och bara har sitt eget intresse i åtanke. Jag stör mig allra mest på människor med dålig attityd och förhållningssätt och som skyller på/blir rättfärdigade med att dom har dåligt självförtroende

Jag läser böcker om kärlek och bara böcker om kärlek.
Jag är vackrast när jag är lycklig, nyduschad och nysminkad. 
Jag skrattar åt killgängshumor.
Jag är en typisk romantiker som tror på den där jag-kan-inte-andas kärleken.
Jag har aldrig åkt Balders på Liseberg men stått i kön två gånger och klättrat över tåget för att jag fegat ur.
Jag är lycklig över att mina vänner är de bästa i världen och att jag lärt mig hur viktiga de är.
Jag trivs inte när min vardag är trist och händelselös.
Jag är dålig på att spendera tid ensam med mig själv.
Jag är rädd för att bli äldre och växa upp. Men framförallt för att jag ska bli äldre o växa upp utan att vara lycklig.
Jag älskar att hamna på galna fester, ha spontana tvåmannakonserter inför ofrivillig publik, sova sked o bli pussad på nacken.dansa.vin.nätter.sommar.
Jag uppskattar när jag träffar nya människor som får mig att skratta så jag ramlar av stolen.
Jag tror på de mest hopplösa människorna för jag vägrar tro att någon är elak rakt igenom och vill tro att alla har en fin sida.


Dåligt....skärpning

Förlåt för mitt dåliga bloggliv just nu.....det har varit fullt upp med jobb, kärlek och fest, sista tiden o det är mycket roligare än att sitta framför datorn. Speciellt eftersom sitta framför datorn just nu innebär att jag sitter på mitt kalla stengolv i min hall.

Min helg i checkliste-format:

Dricka vin o titta på Let's Dance...check
Äta frukost i sängen...check
Besöka postmuséumet i Gamla Stan...check
Asiatisk lunchbuffé på Rice...check
Romantisk långpromenad till Djurgården...check
Åka båt...check
Jamma på gitarren o freebasea till Die Mauer (medans H skrattar ihjäl sig)...check
Laga tacos...check
Melodifestivalen...check
Sur över att fel låt vann Melodifestivalen...check
SingStar...check
Titta på H när han dansar tryckare i min klänning med Christian...check
Sanning eller konka...check
Gå runt med mustach ditritad av en kajalpenna...check
Skrika hopplessly devoted inför två skräckslagna killar...check
Fyllesnacka om djupa känslor...check
Klagomål från grannen...check
Äta tacos till frukost...check
Jobba...check
Köra från Stockholm till Malmö...check
Köra i snöstorm, regn, dimma och mörker...check
Besöka Rönnen/Malmö o uppleva gamla minnen...check
Äta världens bästa kebab på Chaplins i Malmö...check
Introducera H till mina föräldrar...check

OH MY GOD!!!!!!!111ettaetta

Igår var Anna hemma hos mig o tvättade. Medans vi varit nere i tvättstugan så hade shear genius på femman slutat och bytts ut till ett program som jag inte vet vad det hette däremot är jag mer än väl medveten om vad det handlade om!!! Vi sattes oss i soffan o började slö titta på programmet. Jag förstod ganska snabbt att det var en dokumentär och av dömma av rösterna så var det dessutom en brittisk dokumentär.....o jag hatar brittiska deppiga dokumentärer (tänk; the nanny, unga mödrar osv.)!!

Anna tyckte det verkade intressant så vi fortsatte titta trots mina protester...o dokumentären visade sig handla om gravida kvinnor som skulle föda hemma...utan hjälp....bara dom, ungen i magen o sin partner! Helt stört! Men ändå ganska intressant o vi satt o var småupprörda på dessa idioter till kvinnor. Men så plötsligt helt utan förvarning får vi ses en heminspelad (eftersom det var olagligt för filmteamet att närvara) film på hela förlossningen. Tänk er en helt naken halv ful kvinna sitta i en plast bassäng i sitt vardagsrum med  magen i vädret o krysta, stoppa upp fingrarna mellan benen för att sedan yttra orden "nu är han påväg jag känner en liten tofs" sen får man se hela processen då barnet sakta tar sig ut ur sin mamma.....man får se massor med blod och navelsträng och bröst och pubishår och slem och ALLT du kan tänka dig men inte vill behöva tänka på! Vi fick inte bara se en förlossning utan 3 st!!!!!!!

Jag och Anna satt som förstenade, sa inte ett ljud, bara stirrade (utan att blinka) på tvskärmen i flera minuter efter programmet var slut....

OMG.....mental image go away.....
Mardrömmar i en vecka....check


Man lär sig något nytt varje dag

Igår lärde Anna mig att mangla (!) det blev superfint!! Lakanen blir sådär krispiga som dom är på hotell. Appropå att kalla lakan för krispiga.....jag sa det till H när vi låg i min säng i lördags...att jag älskade sängkläderna jag hade i sängen för att dom är så mjuka och samtidigt krispiga....han tyckte det var jätteroligt att jag kallade sängkläderna för krispiga....hihi.....men det är dom ju!!!

Hopplöst förälskad...

...i MIN nya väska!


nej...

...jag är fortfarande sur....det hjälpte bara för stunden....fan vad sur jag är!

Bisse....om ditt erbjudande står kvar så säger jag do it!!!!!

okej...

...nu skärper jag mig och tänker tillbaka på min helg och blir glad igen....H satt på en buss största delen av fredagsnatten för att kunna komma till mig. Jag hämtade honom kl 6 på morgonen och vi åkte hem till mig och sov en stund, sen blev det låååång frukost och massa planer för dagen men som vanligt var vi för upptagna med varandra för att göra något. Vi låg på soffan o mös hela dagen, så länge att vi till och med lyckades bli sena till Nina o Micke på kvällen. Hemma hos Nina o Micke tittade vi på melodifestivalen, drack vin och spelade stockholmsspelet. Super trevligt!!

En grym Alla Hjärtans Dag och det bästa av allt var presenten jag fick av H! En berlock till mitt fina Tomas Sabo armband.....en pusselbit......för att jag är hans pusselbit!

Vad händer??

jag är så j-la arg....så arg...det kokar i hela kroppen!! Hade jag varit en seriefigur hade mitt huvud varit rött och det hade sprutat rök ur mina öron.......fy fan så arg att jag skulle kunna börja gråta!

Fy fan för jävla idioter!

så är det faktiskt


Me

Var hemma i Skåne i helgen o kurerade mig....söndagkväll kom min syster Jennie, hennes kille David och Ella o Vidar såklart.....Jag o Ella lekte i lekrummet (ja hon har ett lekrum hos sin mormor o morfar!!) o då hittade jag denna. Skrattade gott åt hur fruktansvärt ful den var...hahahaha....hjulen gick inte att rulla, det var hål i botten efter borren som gjort hålet, plankan dessa mini-människor skulle sitta på när de åkte vagnen var dit tryckt med våld på sned för att den egentligen var för lång för hålet....hahahaha....tills jag vände på den och såg......Caroline 4A



I was quite a woodsman....NOT

Wanted

1. Utan att säga för mycket så finns det en liten överhängande risk att jag med namn och bild står på SJ:s lista över folk vi inte vill ha att göra med!

2. Utan att säga för mycket så finns det en liten överhängande risk att jag med namn och bild står på Taxi Stockholms lista över folk vi inte vill ha att göra med!

3. Jag är i Skåne...äntligen...oskadd och tokladdad inför tjejkväll på landet i Yngsjö med 3 av världens bästa tjejer.

I'll be back

Mellanmjölk

Nu är jag vaken...kl är 4.16 natten till fredag och jag deltar i en budgivning på Tradera om en tågbiljett från SJ, budgivningen stänger 6 timmar innan avgång så nu sitter jag här i hallen på en provisorisk säng av överkast och filtar.

x antal hundra mil härifrån 6 timmar före i tiden sitter H på en flygplats för att ta sig från Phuket till Bankok ett steg i att ta sig hela vägen hem till Skåne. På måndag kommer vi träffas på tågstationen i Kristianstad....typ någonstans i mitten från våra destinationer.....eller inte alls, men vi kommer träffas för första gången på 1 månad så resten spelar inte så stor roll.

Jag har lånat Kajsas lägenhet och fixat värsta planerna inför kvällen för mig och H (tänk björnfäll, picknick på vardagsrumsgolvet, vin, levande ljus, musik) och jag är redo att skriva in mig i flickvännernas hall-of-fame eller iaf välkomstkommitéernas hall-of-fame....

Var är pennan?

En fin sak

H berättade för mig för ett tag sedan att han hade pratat med en kille som känner oss båda två o då berättat för honom att vi träffats, alltså jag o H. H frågade honom om mig o då sa han något i stil med:

"Jag borde egentligen vara förbannad på dig för du har fångat Åhus bästa tjej"

Så gulligt sagt!! Jag vet inte ens om han läser denna bloggen men om du gör det....TACK.....du vet vem du är!

Tycker om dig också....bästa barndomsminnena!

Biverkningar

Nu har jag varit på Apoteket i Kärrtorp och köpt på mig medicin så min mage kan bli frisk....o såklart gjorde jag misstaget att läsa biverkningslistan:

Vanliga
Diarré, förstoppning, gasbildning, illamående och kräkningar.
Svindel, huvudvärk, trötthet eller sömnbesvär.

Mindre vanliga
Övergående smakförändringar, synstörningar, hörselpåverkan.
Klåda, hudutslag, hudsprickor, håravfall, hudreaktioner vid solbestrålning, ökad svettning, Svullnader eller leverpåverkan.

Sällsynta
Muskelsvaghet, muskevärk, ledsmärta.
Godartade cystor eller missfärgning av tungan vid samtidigt intag av läkemedlet klaritromycin.
Myrkrypningar, yrsel, förvirring och hallucinationer.

Mycket sällsynta
Nässelfeber, feber, muntorrhet, svampinfektion, svullnader i hud och slemhinnor, andnöd elelr akut kraftig allergisk reaktion. Blodbildspåverkan, allvarliga hudreaktioner, inflammation i muskelslemhinnan, gulsot, leversvikt och hjärnsjukdom.

Okej.....o jag som är hypokondriker!

Konst

Jag gillar den här bilden på mig....konstnärlig på något sätt....iaf så bra det kan bli kl 5 en fredagsnatt efter en AfterWork, två uteställen, en crashning av Fastighetsbyråns kickoff och två efterfester.....


¨

Usch...magsår eller något

Jag har haft så sjukt ont i magen hela helgen....eller har det fortfarande!
I lördags trodde jag mest det var bakis-ont-i-magen men det höll i sig hela natten och hela söndagen. Söndagkväll kom o jag började bli riktigt orolig....så efter ett samtal med Sjukvårdsupplysningen och ett samtal med mamma så begav jag mig till SÖS Akutmottagning. Fick först köa till att bli registrerad sen köa till att betala sen köa till att träffa sjuksyster.
Väl där fick jag ta blodprover för att kolla så det inte var tumören i levern som spökade, informerade att jag haft gallsten när jag var 2 år och att jag har/har haft magkatarr från o till i många år.....jag fick två sjukt äckliga vätskor att svälja varav den ena bedövade hela min hals så jag trodde jag skulle svälja min egen tunga.
Nu kö till doktorn.
Jag låg som på ett öststatssjukhus på en säng i korridoren, sov/stirrade i taket om vartannat, försökte låta bli att stirra på alla halvdöda människor som åkte/gick förbi, försökte ignorera den psykiskt sjuka som låg i nått rum och skrek efter doktorn hela tiden. 4 timmar senare hade det inte hänt ett skit...massa akutarm som tog all deras tid o jag hade inte rört mig alls i kön. Jag hade inte ätit på 2 dygn och började bli rejält matt i kroppen, inbillade mig att magkramperna hade slutat och fick bekräftat att mina prover såg bra ut så jag gav helt sonika upp.....jag kastade in handuken och åkte hem. 

Väl hemma åt jag lite yoggi och fick tillbaka mina kramper.....suck



Men idag.....veckans första lunch....Mamma se så duktig jag är.....svampsoppa och vitt bröd :)


Tid enligt SL

Igår stod jag och väntade i 7 minuter på ett tåg som skulle komma om 1 min