Ny design!

Jag o min sjukt tekniska syster satt uppe hela kvällen o halva natten och fixade med min nya header osv. I ett sjukt avancerat kodsystem!

Visst blev det bra?!

Merde

Jag gör allt utom att packa! Om 6½ timme ska jag gå upp o jag har några timmar av packning o städning kvar....bajs

Magkatarr

Jag har haft så sjukt ont i min mage i veckan.....konstigt ont och ovanligt ont.....var jätteorolig att det var något med min tumör i levern eller ett nytt gallstensanfall men efter idag är jag säker att det är vanlig hederlig jäkla magkatarr....kanske påväg till magsår?!

Eftersom magkatarr gör att man tappar matlusten så har jag idag ätit:

Frukost: En fralla och minute maid smoothie

Lunch: En hanökaka

Middag: Nyponsoppa

Men jag kanske blir smal iaf.....ont i magen o smal mot bra mage o tjock.....gränsen är hårfin =D

The Grinch

Denna julen känner jag mig som the grinch who stole christmas (minus den gröna färgen och djurliknelsen)...



Jag har INGEN julkänsla what so ever.....jag har tänt min adventssjärna högst 2 gånger, missade lucia, har inte orkat tända tredje ljuset på adventsljusstaken, har inte orkat köpa hyacinter, har inte lyssnat på julmusik, har inte varit på julfika, tycker det är tråkigt att köpa julklappar och har inte pysslat och gjort julkort. Igår kväll när jag slog in julklappar blev jag bara irriterad....saxen försvann när jag satt redo att klippa banden, jag hade missat att förbereda tejpen när båda händerna var upptagna med att hålla tillbaka julklappspapper. Jag orkade knappt krylla snörena....så kära familj om ni ser ett riktigt fult paket under granen i jul så är det mitt.....med största sannolikhet innehållande ett fantasilöst föremål!

(Fast idag när jag köpte julettiketter o dom spelade min bästa jullåt så kände jag något.....längst där inne i magen....)

En fråga...

....hur kommer det sig att man oftast bara har äckliga godisbitar kvar i slutet på sin godispåse....det är ju inte så att  man väljer äckliga godisar i affären???!! 

Titanic

Ligger hemma på soffan o är liten o sjuk. Hatar hur ynklig jag blir då....känner mig ensammast o vill krypa upp i famnen på en stor o stark kille som stryker sin hand över mitt hår o pussar mig på pannan/nacken (valfritt) men så är ju självkart inte fallet.....ligger själv under två täcken o tittar på Titanic istället.

Det var längesedan jag såg Titanic, när den filmen hade premiär i Sverige var jag tokkär i Leonardo DiCaprio! Jag minns premiärdagen som om det var igår....hela tjejgänget (jag, Helena, Kajsa, Cim, Anette och Johanna) hade köpt biljetter i förväg. 95 kr stycket kostade dom och det stod mycket om det i tidningen....de dyraste biljetterna någonsin men det var ju bara för att filmen var så påkostad. Vi hade samlats upp innan alla sex för att äta tillsammans. Vi åt på favorit pizzerian kebabcity (ett ställe som år senare visade sig ha sperma i sin kebabsås!?) och gick sedan till bion.....kön var så lång att den slingrade sig längs med gågatan men eftersom vi hade köpt biljetter i förväg så kunde vi trippa förbi, rakt in på bion. Vi hade självklart lyckats få biljetter i mitten i mitten vilket var våra bästa platser på den tiden, vi kände oss väldigt lyckligt lottade, fnissiga som man bara var när man var tonåring och umgicks med sitt tjejgäng. När Leonardos ögon visades för första gången i början av filmen suckade hela biografen trånande o jag blev sjukt svartsjuk.....han var min o jag tyckte ju om honom långt innan han blev känd o flickidol.....när han spelade utvecklingsstörd i Gilbert Grape och liten kille i Pappa Vet Bäst.
 
Åh de ljuva tonåren.....


(Jag ska även med lite rosa kinder erkänna att jag hade hela rummet full med planscher och ett hemmagjort collage med småbilder och hans autograf utskriven från Internet. Jag försökte övertala min pojkvän att skaffa samma frisyr som honom och jag vet fortfarande att han fyller år den 11/11, älskar låten "the dock of the bay" och att hans mamma heter Irmelin)

Drama

Jordbävning i Skåne som skakade om hela min familj o släkt och bankrån i Farsta som skakade om Anna och Niklas. Tydligen höll Niklas på att krocka med rånaren :S

Det var mycket dramatik i morse......

Kärlek

Elin skrev sötaste inlägget efter jag varit hemma hos henne i Uppsala. Läs Här

Gillar dig skarpt gumman!!!



Uppdatering

En timme på stan orkade jag med och under den timmen hann jag bevittna ett slagsmål på MQ, handla julklapp till Vidar, bli trakasserad av Hötorgsförsäljare och fika med Lisa. Ganska jävla effektiv!!

Nu ska jag köra till Uppsala o hälsa på Elin....ska bli jättemysigt!! Vi ska äta tacos o mysa! Men jag är förbannat trött så om ni hör på nyheterna om en bil som kört av vägen mellan stockholm och uppsala så är det med allra största sannolikhet jag. Jag passar därför på att säga: Tack för allt jag älskar er och hade skitkul!


(Ursäkta alla svordomar men jag är bakis...okej)

Dagen efter

För att göra en relativt lång historia kort... (som inkluderar en mindre graciös vurpa på väg hem, fyllesamtal kl 3 på natten och en krigsmålning av senap och ketchup i ansiktet)


...jag är jävligt bakfull.

O nu måste jag åka in till stan o handla julklappar!!


Loppmarknaden i Vårberg

Jag o Lisa har äntligen slagit slag i saken att sälja vårt jävla skräp som fyller våra vindsförråd!!

Den 20/12 kl. 9.00 befinner vi oss på loppmarknaden i Vårberg....kom o stötta oss!!!!!

Jag har påbörjat vindsrensningen.....onsdagkväll kl 22.30 såg det ut såhär utanför mitt förråd....tog mig nog lite vatten över huvudet :)


Fredagskväll

I fredags fick jag ett mycket trevligt sms på vägen hem från jobbet. En spontan middag med en gammal vän och hans kompis. Eftersom min syster har varit hos mig hela veckan så gick hon o jag och mötte upp dem. Efter middagen drack vi drinkar och lekte med stearin. Vi byggde denna lilla gubben.... 



Annars hade vi jättemycket att prata om :)

Nyårsfest

Idag fick jag inbjudan till nyårsfesten jag ska gå på hos Nina och temat är disco!!!! Maskerad....me like!! På inbjudan står det att dresscoden är 70-90-tals disco men jag vill vara 20-tals sexig charlestown tjej. Sexig halvslapp svart klänning, snygga skor, massa lockar i håret och en cool hatt/band med en fjäder i. Nina får jag det?? Om inte får jag gå som Agneta i ABBA trots att jag inte är blond?? :D



Moviestar

Nu är det färdig inspelat för min del. Det gick bra, ganska jobbigt och läskigt att prata engelska med en fet kamera i ansiktet men det gick nog bra. I dag gick jag och cashade in 12 000 kr på kontot....love being a movistar :)


Pepparkakshjärtan

Och för att fortsätta på samma tema som inlägget innan.....från bakkvällen igår....en plåt med pretty beaten up hearts :)



Open a can of worms...

Jag förstår inte varför jag ska vara så jävla klantig och utsätta mig för saker som jag inte vill bli utsatt för.....har jag någon inbyggd självdestruktiv sida...när jag får en minsta glimt av något som kan vara jobbigt att veta t.ex. en antydan på att mitt ex träffat någon, otrohet, lögner, tjejkompisar som döljer något.....egentligen vad fan som helst, så måste jag gå till botten med det, veta allt, varenda lite detalj o gärna mer. Jag förstår ju självklart att informationen jag luskar fram bara kommer såra mig men det är sååå värt än att inte veta. O jag blir så jävla sårad när mina misstankar besannas bara för att jag är en sån som faktsikt tror på andra, blåögd. Jag hatar att jag är så blåögd för det är tungt men samtidigt så vill jag verkligen inte tappa den egenskapen så vitt jag är berörd så är syniska människor fattiga människor. 

Nu sitter jag i alla fall på mitt hallgolv och känner mig som världens minsta människa....ensam. Skulle verkligen behöva en kille här som kramar mig, eller en tjejkompis eller en familjemedlem eller ett husdjur. Otur för mig så är den enda jag vill ringa till just den jag inte kan ringa till.


Break my heart, I expect you to...

http://www.youtube.com/watch?v=TF6_6oM7AJE

Julpynta

Nu är det färdig julpyntat hos mig......jag slog slag i saken o pyntade allt på en gång. Tomtar, röda band, julstjärnor, adventsljusstakar osv.

Det blev mycket bra......nu är det bara julstädningen kvar....bläääääääääääääääää!

Syskonkärlek

Jag älskar mina systrar.....vi har samma sjuka humor och när vi får lyxen att träffas alla samtidigt så blir vi som barn igen. Det är underbart att man kan längta tillbaka till sin barndom.....då är man lyckligt lottad!


House Hunters International

Hi everybody!

This contribution will be in English because today I realized that I have to practice my English. I have not told that this week an American productioncompany is coming to Sweden to make an episode about me. I'll be in an american TV-program called House Hunters International. I will show a couple of buyers three houses, they will bid on them and so on. Then, I'll  be interviewed about the Swedish housing market. All this in English of course..... hell I will sound like shit!

/C (your voice in America)