26 januari...

...då smäller det!! Då är det dags för efterlängtad Kick Off med jobbet.....då samlas hela kedjan från Skåne i söder till Lappland i norr och festar hela natten lång!!! Och fest är det, det vill jag lova! Är det något som mäklare kan så är det att festa....från första sekund är sorlet öronbedövande! Härligt härligt....det ligger väl i en säljares natur att alltid vilja prata :)

Denna gången ska vi vara på Nalen här i stockholm (mkt stort ställe på 50-talet, för dom som inte vet) och självklart är temat för kvällen 50-tal! Vi på vårt kontor tackar aldrig nej till ett tillfälle att klä ut oss och ha kul så vi gav oss iväg till Svenska filminstitutets kostymateljé för att se vad som fanns att erbjuda....och där fanns.....i MÄNGDER! 

Tänk dig att komma in i världens största second hand affär och ALLT är uppdelat i årtal.....typ kostymer 80-tal, stickade tröjor 60-tal....allt man kan tänka sig. Enligt de som jobbade där hade dom 60 000 - 70 000 kostymer. Inte nog med det så hade dom alla acessoarer man kan tänka sig från läsglasögon till handväskor. Vi flippade ut helt och provade massor....allt från vita läkarrockar till cowboy outfits.
Åh vad kul vi hade.

Här nedan kommer lite bilder på vår dag!

105754-52

Med en underkjol i handen letar Nina efter den ultimata klänningen

105754-53

Kläder i oändlighet.....David har hittat en college jacka till sin James Dean outfit.


Bara för att ni ska förstå kalibern av dessa Kick offer visar jag ett uval av bilder från förra....

105754-55105754-54105754-56

KUL KUL KUL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback